National University of Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om National University of Health Sciences

Grundlagt i 1906 er National University of Health Sciences en førende inden for det voksende område af integrerende medicin og respekteres over hele verden for at opnå succes i at balancere helbredende kunst og videnskab, der kombinerer omfattende integrationsmedicin med patientcentreret pleje.

National University sætter standarden for uddannelse i karriere inden for sundhedspleje og giver en dynamisk atmosfære, hvor elever, fakulteter og klinikere fra forskellige komplementære og alternative sundhedsprofessioner arbejder sammen i et integreret miljø. National University tilbyder flere programmer, herunder: læge i kiropraktik (DC) og læge i naturopathic medicin (ND) grader, og master i videnskab grader i både akupunktur (MSAc) og orientalsk medicin (MSOM). En associeret grad og certifikat i massage terapi og en bachelorgrad færdiggørelse program i biomedicinsk videnskab tilbydes også.

National University er en etableret mester for forskning, høj adgangsstandarder, akkreditering og akademisk ekspertise for sine erhverv. Derfor vælger studerende fra hele verden NUHS at forfølge videregående uddannelse i sundhedsvæsenet.

Med campussteder i både Illinois og Florida , forener NUHS nye veje inden for sundhedssektoren, baseret på forståelse og samarbejde med medicinske fagfolk fra alle discipliner.

Hvorfor National?

National University of Health Sciences er nationens førende institution for sundhedsvidenskab uddannelse. Her finder du enestående forberedelse inden for integrerende sundhedsvæsener som kiropraktik og naturopatisk medicin, akupunktur og orientalsk medicin, massagebehandling, biomedicinsk videnskab og meget mere.

VORES FILOSOFI

På National University starter en overordnet sundhedsuddannelse med:

  • Bevisbaseret medicin: Diagnostiske og helbredende modaliteter baseret på lydvidenskab og klinisk forskning
  • Bredt studieplan: Evaluering af hele billedet af patientens helbred og anvendelse af en bred vifte af helbredelsesformer
  • Patient-centreret Care: Diagnostisering og behandling af patienter baseret på en grundig evaluering af deres individuelle sundhedsprofil og historie
  • Integrativ medicin: At kende bedre patientresultater er mulige, når fagfolk fra forskellige medicinske specialiteter arbejder sammen

Vores akademiske overlegenhed

National University's akademiske program er stringent, kompromisløs og bygget på et solidt fundament i grundvidenskaben. Vi opretholder høje adgangsstandarder for vores studerende; for eksempel er NUHS det eneste kiropraktikuddannelsesprogram, der kræver en bachelorgrad. Studerende i naturopathic medicin programmet er også forpligtet til at have optjent en baccalaureate grad. Som følge heraf er studentkroppen på National University af en højere akademisk kaliber, og vores studerende scorer langt over nationale gennemsnit på krævede bestyrelser og licensure tests. De bliver ofte ledere i deres erhverv, og krediterer National University som grunden til deres tillid og succes.

Vores karriereforberedelse

I takt med at sundhedssektoren bevæger sig mod integrerende medicin vokser nye muligheder for komplementære og alternative sundhedsplejeudbydere på hospitaler, militæret, plejehjem og integrerede pleje klinikker. Vores kandidater er bedre positioneret til disse karrieremuligheder. De er nedsænket i praktisk træning i diagnose og behandlingsmetoder, ved, hvordan man kan samle sager med forskellige specialister og tjene som et værdsat medlem af et integreret medicinsk team.

Vores historie om lederskab

National University respekteres verden over som førende inden for integrativ medicin. En drivkraft for at flytte naturlig sundhedspleje til almindelig medicin, var vi:

  • For det første at tilbyde hospitalserfaring til kiropraktikstuderende
  • først at skubbe til national akkreditering af kiropraktikskollegier
  • først at offentliggøre medicinske indekserede og peer reviewed videnskabelige tidsskrifter

Når du ser naturlig sundhedspleje at opnå respekt, fremmer en højere standard, National University og dets kandidater er der.

Sådan definerer vi fremtiden for integreret sundhedspleje.

Placeringer

Lombard

Address
200 E. Roosevelt Road
Lombard, IL

60148 Lombard, Illinois, USA

Sankt Petersborg

Address
St. Petersburg, FL area
Sankt Petersborg, Florida, USA