Northern Arizona University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University er et offentligt universitet tilbyder bachelor, kandidat, og faglige grader af høj kvalitet og samfundsmæssig værdi. Som studerende, du er i centrum af NAU erfaring, som er styret af et dedikeret og fornem fakultet forpligtet til undervisning, individuel engagement, og topforskning.

Overalt du ønsker at lære

Northern Arizona University giver flere måder, du kan tjene din uddannelse, uanset om du har planer om at studere på vores Flagstaff campus, online eller på et af vores steder i hele Arizona.

Excellence i anvendt forskning

Universitetet er en høj-forskningsinstitution, der giver praktiske løsninger på problemer, der påvirker vores region, nation, og verden. Vores studerende og verdenskendte fakultet forskere arbejder sammen om at finde løsninger på klimaforandringerne, mindretals sundhedspleje forskelle, forbedre proteser teknologi, og skabe bæredygtige løsninger til en bred vifte af emner.

Undervisningen og omkostninger

Vi ved college udgifter kan undertiden virke skræmmende, men giver dig en fremragende værdi er noget, vi er meget engagerede i:

Din bachelor undervisning sats er garanteret til at forblive den samme i 4 år. Hvis du bor i en af ​​14 støtteberettigede vestlige stater, vil din undervisning være ca. halvdelen af ​​out-of-state undervisning sats. Vores studerende har næsten 25 procent mindre studerende lån gæld end landsgennemsnittet.

Atletik

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I atletik hold. Vi tilbyder en ekstraordinær elev-atlet oplevelse, der kulminerede i eksamen. Vores programmer er blevet hædret flere gange med den prestigefyldte Big Sky Conference Presidents 'Cup, som anerkender overordnet sportslig succes i konkurrence og i akademikere.

Vores værdier

Excellence i uddannelse

Vi tilbyder en streng, høj kvalitet og overkommelige uddannelse til alle vores elever. Se de fantastiske forskelle, mange af vores kandidater har gjort.

Din succes

For at sikre din fremtidige succes, er vi forpligtet til at placere de behov, du, den lærende, i centrum for alt, hvad vi gør. Vores skelnes professorer er forpligtet til ikke blot at undervise dig, men tjener som mentorer og arbejde med dig så godt. Her, hands-on læring og mulighederne for forskning og kreative sysler er tilgængelige for dig, selv som en bachelor.

fjernundervisning

Det er vigtigt for os at give alle kvalificerede studerende med adgang til videregående uddannelse. Gennem De udvidede universitetscampusser i det nordlige Arizona, kan du tjene en grad på flere steder i hele Arizona.

Mangfoldighed

Fejring og fremme mangfoldighed er en hjørnesten i universitetet. For at hjælpe udvide din universitet oplevelse, vi sponsorerer en lang række internationale muligheder og multikulturelle begivenheder.

Vi fremmer inklusion i hele dit universitet pensum. Derudover skaber vi muligheder for alle forskellige grupper til at dele deres perspektiver og viden-så alle studerende får en rig lærerig oplevelse. Sammen bygger vi en civil, engagerende, og respektfuld campus klima, hvor alle baggrunde respekteres.

Alle studerende opfordres til at deltage i vores brede vifte af studerende klubber og organisationer, der fremmer forskellige interesser.

Integritet

Fairness og ærlighed er ikke kun træk ved en beundringsværdig person,-de er også træk af beundringsværdige organisationer. Vi stræber efter netop dette, og er forpligtet til gennemsigtighed og ansvarlighed-til retfærdighed og ærlighed-i alt hvad vi gør. Alle vores nyeste fakta og statistikker kan findes på kontoret for Planlægning og Institutional Research.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health BScs » Se Online BAs » Se Online BScs » Se BBA'er » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Bachelor i biomedicinsk videnskab

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Flagstaff

Dette program giver streng biologisk uddannelse, med fokus på biomedicinsk videnskab. Studerende vil forske, studere og analysere naturlige systemer og komponenter, og hvordan de virker. Dette program forbereder de studerende til entry-level biomedicinske job eller yderligere graduate / faglige programmer i de biomedicinske videnskaber. [+]

Dette program giver streng biologisk uddannelse, med fokus på biomedicinsk videnskab. Studerende vil forske, studere og analysere naturlige systemer og komponenter, og hvordan de virker. Dette program forbereder de studerende til entry-level biomedicinske job eller yderligere graduate / faglige programmer i de biomedicinske videnskaber.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Biomedical Science?

Er du medfølende og hårdtarbejdende? Drømmer du om at hjælpe syge mennesker eller dyr, eller forhindre dem i at blive syge i første omgang? Hvis ja, kan vores Biomedical Science program forberede dig til succes i dit valgte område.

Du vil modtage masser af personlig opmærksomhed fra fakultetet - i klasseværelset, i forskningslaboratorier, og i vores Biologi advisement Center. Talrige bachelor forskningsmuligheder involvere dig i processen og anvendelse af videnskab. Vores kandidater har særlige placering satser i medicinske skoler, offentlige institutioner og kandidatuddannelser. Mindre... [-]


Bachelor i sundhedsvidenskab - allieret sundhed

Online Fuldtid Deltid 4 år September 2019 USA Flagstaff + 1 mere

Fleksibilitet er kendetegnende for denne grad, der tilbyder online kurser og accepterer en betydelig blok af pengeoverførsel for dem, der er ved at afslutte eller har afsluttet passende Community College (eller universitet) allierede sundhedsprogrammer. En stærk gruppe Sundhedsvidenskabelige Fakultet kurser omfatter grundstødning i humane sygdomme, sundhedspleje etik og meget mere. [+]

Fleksibilitet er kendetegnende for denne grad, der tilbyder online kurser og accepterer en betydelig blok af pengeoverførsel for dem, der er ved at afslutte eller har afsluttet passende Community College (eller universitet) allierede sundhedsprogrammer. En stærk gruppe Sundhedsvidenskabelige Fakultet kurser omfatter grundstødning i humane sygdomme, sundhedspleje etik og meget mere.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sundhedsvidenskabelige Fakultet - Allied Health?

Behovet for kvalificeret arbejdskraft i sundhedsrelaterede områder er skyrocketing. Den aldrende befolkning, usunde livsstil, og miljømæssige forhold bidrage til denne tendens. Sundhedsudgifterne forventes at blive fordoblet i de næste ti år. Hvis du ønsker at komme ind på hurtigt voksende verden af ​​sundhedsydelser, kan din største udfordring simpelthen sortering gennem indstillingerne! Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet program på Northern Arizona University vil forberede dig til beskæftigelse på hospitaler, offentlige sundhed agenturer, private industri og ikke-statslige organisationer. Kan du se dig selv som en sundheds pædagog eller tale-sprog patologi assistent? Er du en praktiserende allieret sundhedsfaglig uddannelse, såsom diagnostisk billeddannelse tekniker eller respiratorisk pleje assistent? Vores programmer vil give dig en vej til succes.... [-]


Bachelor i sundhedsvidenskab - fitness wellness

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Flagstaff

Denne grad er perfekt til de personer, der ønsker at være involveret i at designe og lette fitness-programmer i en lang række rekreative, nonprofit, erhvervskunder, og helseklub indstillinger. [+]

Denne grad er perfekt til de personer, der ønsker at være involveret i at designe og lette fitness-programmer i en lang række rekreative, nonprofit, erhvervskunder, og helseklub indstillinger. Ved afslutningen af ​​uddannelsen, vil de studerende være parat til at vælge og sidde i et nationalt anerkendt certificering for personlig træning eller sundhed og wellness coaching.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sundhedsvidenskabelige Fakultet - Fitness Wellness?

Det er ikke underligt, at behovet for fitness og wellness fagfolk er stigende, som en sund livsstil forbedrer kvaliteten og længden af ​​dit liv. Hvis du er interesseret i at hjælpe andre forblive sund og rask, bør du overveje Fitness Wellness BS.... [-]


Bachelor i sundhedsvidenskab - folkesundhed

Online på universitet Fuldtid Deltid 4 år September 2019 USA Flagstaff + 2 mere

Fokus i denne grad er at stort set forberede kandidater i grundlæggende Folkesundhed indhold og processer, der kan anvendes inden for flere sundhedsrelaterede discipliner og kandidatoverbygningen. Denne grad Planen fokuserer på fremme samfund sundhed inden for den brede paraply af folkesundheden. [+]

Fokus i denne grad er at stort set forberede kandidater i grundlæggende Folkesundhed indhold og processer, der kan anvendes inden for flere sundhedsrelaterede discipliner og kandidatoverbygningen. Denne grad Planen fokuserer på fremme samfund sundhed inden for den brede paraply af folkesundheden. Denne akademiske plan tilbydes på NAU-Flagstaff og via internettet. Accept i Internet-programmet kræver et separat indledende optagelse proces; se fjernundervisning i Health Sciences hjemmeside for yderligere information.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sundhedsvidenskabelige Fakultet - Folkesundhed?

Leder du efter en fleksibel og bred grad i sundhedssektoren? Er du interesseret i at forstå konsekvenserne af sociale og adfærdsmæssige determinanter for sundhed, miljø og sundhed, sygdomme hos mennesker, og fysisk aktivitet? Hvis det er tilfældet, kan vores program være perfekt for dig. Du vil blive udarbejdet i basale offentlige sundhed koncepter og processer, der kan anvendes inden for flere sundhedsrelaterede discipliner og kandidatoverbygningen. Vores program kan give en bekvem, fleksibel måde for studerende og arbejder fagfolk til at færdiggøre deres bacheloruddannelse, hvilket giver dig en vej til succes. Vi vil forberede dig til beskæftigelse på hospitaler, skoler, offentlige sundhed agenturer, private erhvervsliv og ikke-statslige organisationer.... [-]


Bachelor i sundhedsvidenskab - fysisk uddannelse

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Flagstaff

Den Bachelor of Science i Uddannelse grad har været en del af NAU arv fra sine tidligste år. De, der tjener denne grad vil være klar til at lancere en karriere i denne væsentlige del af samfundet og land-uddannelsen af ​​unge mennesker, ånde af fremtiden. [+]

Den Bachelor of Science i Uddannelse grad har været en del af NAU arv fra sine tidligste år. De, der tjener denne grad vil være klar til at lancere en karriere i denne væsentlige del af samfundet og land-uddannelsen af ​​unge mennesker, ånde af fremtiden.

Dette program er nationalt anerkendt af National Association for Sport og idræt.

Dette program er akkrediteret af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE).

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Uddannelse i Sundhedsvidenskabelige Fakultet - idræt?

Fysisk uddannelse i K-12 skoler er udråbt som et afgørende element i den offentlige sundhed og fysisk aktivitet fremme. Fokus i dette program er at forberede kandidater til at have øjeblikkelig succes undervisning fysisk uddannelse til K-12 unge samt til at fremme fysisk aktivitet blandt unge og skole samfund. Kandidater vil være berettiget til en Arizona sekundær legitimationsoplysninger i fysisk uddannelse med en K-12 påtegning i idræt. ... [-]


Bachelor i sygepleje

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Flagstaff

Denne populære fireårige program tilbydes fire campusser rundt om i staten Arizona. Efter en meget konkurrencedygtig optagelse proces, er sygepleje kurser taget i rækkefølge over fem semestre. Kandidater er berettiget til at tage den nationale licens eksamen for registrerede sygeplejersker (NCLEX-RN). [+]

Denne populære fireårige program tilbydes fire campusser rundt om i staten Arizona. Efter en meget konkurrencedygtig optagelse proces, er sygepleje kurser taget i rækkefølge over fem semestre. Kandidater er berettiget til at tage den nationale licens eksamen for registrerede sygeplejersker (NCLEX-RN).

Dette program er akkrediteret af Kommissionen den Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE).

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sygepleje

Den højteknologiske verden af ​​sundhedsydelser vil altid være drevet af det menneskelige hjerte. Hvis en begavet sygeplejerske har hjulpet dig, ved du, at én person virkelig kan gøre en forskel. Hvad du måske ikke ved er, at sygeplejersker overtal alle andre fagfolk i sundhedssektoren. Og efterspørgslen vokser.... [-]


Bachelor i sygepleje - mulighed for sygeplejersker

Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Flagstaff

Denne grad er designet til at give en vej for registrerede sygeplejersker (rns) at tjene en bachelorgrad i sygepleje. Rns der har taget eksamen fra en tilstand eller nationalt akkrediteret associeret-grad eller diplom- sygepleje program er berettiget og kan overføre en blok af kreditter til at fremskynde deres fremskridt i retning af denne grad. [+]

Denne grad er designet til at give en vej for registrerede sygeplejersker (rns) at tjene en bachelorgrad i sygepleje. Rns der har taget eksamen fra en tilstand eller nationalt akkrediteret associeret-grad eller diplom- sygepleje program er berettiget og kan overføre en blok af kreditter til at fremskynde deres fremskridt i retning af denne grad.

Dette program er akkrediteret af Kommissionen den Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE).

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Sygepleje - Mulighed for sygeplejersker?

Den højteknologiske verden af ​​sundhedsydelser vil altid være drevet af det menneskelige hjerte. Hvis en begavet sygeplejerske har hjulpet dig, ved du, at én person virkelig kan gøre en forskel. Hvad du måske ikke ved er, at sygeplejersker overtal alle andre sundhedspersonale. Og efterspørgslen vokser. Dette program bygger på færdigheder erhvervet gennem et eksamensbevis eller associeret grad program. Kurserne er leveret online og via kliniske projekter afsluttet i dit samfund.... [-]


BSc in Dental Hygiene

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Flagstaff

[+]

Praksis i vores 18-stol tandhygiejne klinik og fem-stol radiografisk facilitet.

For at modtage en bachelorgrad på Northern Arizona University, skal du udfylde mindst 120 enheder af kredit, der minimalt omfatter en større, de liberale undersøgelser krav og universitetets krav som anført nedenfor.

Alle krav til dine specifikke faglige plan (er). Mindst 30 enheder af øverste division kurser, som kan omfatte overførsel arbejde. Mindst 30 enheder af kurser taget gennem Northern Arizona University, hvoraf mindst 18 skal være øverste division kurser (300-niveau eller derover). Dette krav er ikke opfyldt med kredit-by-eksamen, retro-kreditter, overførsel kursusaktiviteter mv En kumulativ kvotient på mindst 2,0 på alt arbejde forsøgt på Northern Arizona University. Campus tilgængelighed Flagstaff [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Sociale medier