Læs den officielle beskrivelse

Pacific College of Oriental Medicine blev grundlagt i 1986 for at give Oriental medicinsk og asiatiske karrosseri terapi uddannelse til studerende fra hele verden.

Siden starten har kollegiet været på forkant med at uddanne studerende og arbejder sammen med lovgivere og medicinske fagfolk til at fremme standarder for både holistisk medicin erhverv og kollegiet læseplan.

Pacific College har modtaget priser for sin akupunktur og orientalsk medicin pensum og klinisk uddannelse, samt forskningsbevillinger fra National Institutes of Health og patientcentreret Outcomes Research Institute, blandt andre. Vores alumner har gået på at blive en succes på området og er i øjeblikket efterspurgt som både lærere og praktikere i USA og i udlandet i dag.

Vi inviterer dig til at lære mere om hver af Pacific akademiets campusser. Når du har besluttet hvilken campus interesserer dig, så kontakt os for at komme i kontakt med en af ​​vores indlæggelser repræsentanter.

Hvorfor Pacific College of Oriental Medicine (PCOM)?

  1. Pædagogisk Excellence

Som Pacific College of Oriental Medicine studerende, får du undervisning i en integrativ medicin tilgang, læring det bedste fra både østlige og vestlige medicin teori og praksis. På vores orientalsk medicin skole, er din uddannelse forbedret med hands-on træning og in-class øvelser, som vil forberede dig til en karriere efter endt uddannelse. Hos Pacific College, er studerende tilbagemeldinger hilste; mange fremskridt inden kollegiet er resultatet af forslag.

  1. Professionelle Grader fra Associate at Doktorgrad

Opnå dine uddannelsesmæssige mål og dyrke dine faglige kompetencer inden for vores skole indstilling. Fra en Associate grad til en doktorgrad, du lære det grundlæggende i orientalsk medicin og fortsætte med at vokse dine færdigheder på ét sted.

  1. Hands-on træning

Som en behandling praktikant, får du første hånd viden om at arbejde i et klinisk miljø. Du har mulighed for at arbejde på både vores campus klinik samt vores off-site Externships, placeret på hospitaler, klinikker, og udpegede behandlingssteder. Arbejde sammen akupunktører, læger, fysioterapeuter, rådgivere, og medstuderende, har du mulighed for at behandle forskellige typer af patienter og sætte dit klasseværelse viden i praksis.

  1. Erfarne Fakultet

Drage fordel ved at lære af vores varierede akademiske miljø, som omfatter praktiserende akupunktører, læger, massører, naturlæger, kiropraktorer, homøopater og taoistiske praktikere. Dialog med vores ekspert team på alt fra de grundlæggende principper for massage uddannelse (herunder traditionel kinesisk massage) og traditionel orientalsk medicin til de problemer, der påvirker patienter i nutidens moderne kultur.

  1. Fællesskabets engagement

Bliv involveret i vores samfund opsøgende arrangementer. Året igennem har du mulighed for at behandle offentligheden under forskellige sundheds-og wellness begivenheder, herunder kinesisk nytår, Vietnam Veterans Stand Down, Great American Smoke-out, og forskellige udstillinger. Derudover studerende deltage i skolens og slukkes campus gratis klinikker og andre arrangementer. Tidligere vores studerende har behandlet overlevende fra 9/11 og evakuerede i San Diego brandene i 2003 og 2007 blandt andre underforsynede kundekreds.

  1. Personlige vækstmuligheder

Vores gratis og donation-baseret yoga, tai ji, tai ji push-hænder, meditation og kampsport klasser forbedre din faglige og personlige liv. Hver ord, du har mulighed for at prøve noget nyt, da vores klasse valg ændre sigt sigt.

  1. Mange planlægningsmuligheder

Deltag enten fuld eller deltid med dag, aften og weekend kurser til at hjælpe balance dit arbejde og akademisk tidsplan.

  1. Financial Aid & Scholarships

Økonomisk støtte er til rådighed for dem, der kvalificerer. Som studerende kan du ansøge om forskellige eksterne stipendier baseret både på finansielle behov og akademisk merit.

  1. Karriereudvikling

Kandidater kan drage fordel af vores alumner karriere tjenester, efteruddannelse muligheder, og jobformidling bistand.

  1. Alumni Netværk

Efter endt uddannelse, du opretter forbindelse til vores alumnenetværk og fora. Ved at interagere med andre alumner, har du mulighed for at dele behandlingsprotokoller, erhvervsrådgivning, casestudier, og jobmuligheder samtidig bygge et sandt fællesskab af healere.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate of Applied Science

Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College Associate of Applied Science program er altafgørende blandt San Diego massage skoler, der tilbyder enestående muligheder for at fremme din karriere i asia ... [+]

Pacific College Associate of Applied Science program er altafgørende blandt San Diego massage skoler, der tilbyder enestående muligheder for at fremme din karriere i asiatiske holistisk massage med en blanding af klasseundervisning og online læring. Anført af vores ekspert fakultet, online aktiviteter og in-class sessioner nu har fusioneret at give de studerende fleksibilitet udover de fornemme hands-on instruktion for hvilke Pacific College er kendt.

Formålet med AAS uddannelsen er at udvikle den studerendes til et mesterligt uddannet kropsterapeut. Fokus er på Oriental medicinsk teori med omfattende praktisk og helhedsorienteret massage uddannelse, herunder TUI na, kinesisk massage terapi, shiatsu, thailandsk massage, og en række andre asiatiske karrosseri behandlingsformer. En bred vifte af valgfag giver den studerende for at studere specifikke områder af interesse, såsom pædiatri, sports medicin, eller zoneterapi.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Fuldtid
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk

Associate of Science

Pacific College of Oriental Medicine

PCOM Associate of Science program giver enestående muligheder for at fremme din karriere i asiatiske holistisk medicin med en blanding af klasseundervisning og online lær ... [+]

PCOM Associate of Science program giver enestående muligheder for at fremme din karriere i asiatiske holistisk medicin med en blanding af klasseundervisning og online læring på en af ​​de bedste massage terapi skoler i Californien. Anført af vores ekspert fakultet, online aktiviteter og in-class sessioner nu har fusioneret at give de studerende fleksibilitet udover de fornemme hands-on instruktion for hvilke Pacific College er kendt.

Den Associate of Science (Massageterapi / asiatisk Bodywork) Grad program demonstrerer betydelig træning til massage kunder og potentielle arbejdsgivere. Kandidater fra Associate of Science vil være parat til at indtaste en karriere i massage terapi enten i privat praksis, eller i beskæftigelse af en anden kvalificeret sundhedsperson, såsom en akupunktør, et kurbad ejer, eller en kiropraktor kontor. Desuden tilbyder programmet almene uddannelser til at tjene som grundlag for livslang læring. Disse klasser vil hjælpe med at forberede den studerende til de videregående uddannelser og karrierer, der kræver evnen til at tænke selvstændigt, kritisk vurdere og anvende skriftlig og numerisk information, nuværende overbevisende skriftlig og mundtlig kommunikation, og tænke kritisk om de påvirkninger af kunst og filosofi.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
30 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk

Certificate

Pacific College of Oriental Medicine

Den massør / asiatiske Karrosseri certifikat demonstrerer betydelig uddannelse til kunder og potentielle arbejdsgivere. Dette program på Pacific College lægger vægt Orien ... [+]

The Pacific College of Oriental Medicine massør / asiatiske Bodywork Certificate program er specielt designet til at fusionere vores kvalitet uddannelse med bekvemmelighed. En blanding af sagkyndigt instrueret klasseværelset og online kurser i Asien Karrosseri og massage terapi giver mulighed for at øve hands-on træning på campus med vores fornemme fakultet, nogle af de bedste undervisning på massage skoler i Californien, mens du gør nogle af dine kurser på din egen tid og i dit eget rum.

Den Massør / asiatiske Karrosseri certifikat demonstrerer betydelig uddannelse til kunder og potentielle arbejdsgivere. Dette program på Pacific College lægger vægt Oriental medicinsk teori, TUI na, og udvikling af den studerendes evne til at forstå årsagerne til og symptomer på sygdom. Denne evne vil give Pacific massage praktiserende læger til at tilpasse deres massage terapi til deres klients individuelle behov. Dette er kritisk for at opnå den optimale terapeutiske virkning. Asian Bodywork Therapy er vokset til et anerkendt speciale støttet af amerikanske Organisationen af ​​Bodywork Terapier af Asien og certificeret af Den Nationale Kommission for certificering af akupunktur og orientalsk medicin. Studerende i dette program får en introduktion til de værdifulde teorier af kinesisk medicin og specialisere sig i et væld af asiatiske karrosseri behandlingsformer, herunder TUI na, shiatsu, thailandsk massage, og andre.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Fuldtid
18 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk

MSc

Pacific College of Oriental Medicine

Påvirker andre til det bedre har altid været vigtigt for dig. Det handler ikke om at forlade et mærke, det handler om at forbedre trivsel. Udforsk det at være en udøver a ... [+]

Påvirker andre til det bedre har altid været vigtigt for dig. Det handler ikke om at forlade et mærke, det handler om at forbedre trivsel. Udforsk det at være en udøver af kinesisk medicin betyder for dig. Hos os kan du lære fra eksperter og finpudse dit håndværk i noget gammelt og også på forkant med moderne sundhedsvæsen. Du har altid været en healer på hjerte - lad os vise dig vej til at blive en i praksis.

Formålet med kandidatuddannelsen i traditionel kinesisk medicin er at uddanne udøvere af orientalsk medicin og til at sætte dem i stand til at fungere som primære, uafhængige leverandører af sundhedsydelser, og vigtigst af alt, at blive en integreret del af det moderne sundhedsvæsen. Efter visionen om et "øst møder vest" miljø, de studerende lære og anvende det bedste af asiatiske Medicin med et solidt fundament i vestlig medicin. Programmet består af tre akademiske faser, der lægger vægt praktiske i både teori og klinisk praksis. ... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Ph.d.

Pacific College of Oriental Medicine

Du ved hver patient har brug for noget andet. Styrkelse dine færdigheder-sæt og forbedre dit traditionel kinesisk medicin uddannelse i vores program vil hjælpe dig med at ... [+]

Du ved hver patient har brug for noget andet. Styrkelse dine færdigheder-sæt og forbedre dit traditionel kinesisk medicin uddannelse i vores program vil hjælpe dig med at levere den rette behandling til hver person, der går gennem døren. Du har altid været en healer - fortsætte på din rejse som en med os. Hvis du har været på udkig efter en post-graduate ph.d.-program i San Diego, især en postgraduat akupunktur programmer, så vil din søgning ender her på Pacific College of Oriental Medicine.

Formålet med den læge i orientalsk medicin og akupunktur uddannelse er at fremme selvstyret læring og kritisk tænkning inden for rammerne af traditionel kinesisk medicin til det punkt, hvor de bliver definerer karakteristika for graduate professionalisme, stræber efter at udvide og uddybe praktiserende læges viden og færdigheder i patientpleje. Da den post-graduate doktorgrad i akupunktur ikke er nødvendig for licensure, dette program giver avanceret uddannelse, dyrke studerende i ledere af erhvervet. Kandidater bruger post-graduate doktorgrad for at forbedre deres karriere som eksperter på området, da de bidrager til at fremme af medicinen.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Fuldtid
Deltid
48 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College har udviklet et online vej for PCOM MSAC og MSTOM alumni at opgradere til entry-level Doctor of Akupunktur (DAC) eller Doctor of Akupunktur og Orientalsk ... [+]

Pacific College har udviklet et online vej for PCOM MSAC og MSTOM alumni at opgradere til entry-level Doctor of Akupunktur (DAC) eller Doctor of Akupunktur og Orientalsk Medicin (DAOM). PCOM kandidatuddannelser alumner, for en stor del, der allerede opfylder kravene til en doktorgrad, men behøver nogle supplerende uddannelse på disse områder at etablere ækvivalens til entry-level doktorgrad. Disse er de fornødne supplerende kurser:

Evidens informeret praksis Systemer-baserede medicin Collaborative pleje Avanceret integrativ diagnostik Praksis-baseret læring

Hvem kan søge? Jeg er i øjeblikket i MSAC / MSTOM program. Hvis jeg tager de ekstra 15 point af DAC / DAOM (EL) program nu, vil jeg har afsluttet DAC / DAOM (EL)? ... [-]
USA San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk

An Inside Look at the Pacific College of Oriental Medicine Clinic