South Baylo University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Founding Filosofi

South Baylo University er den ældste og større akupunktur skole i landet, og det blev grundlagt på tre hovedmålsætninger: Value, Fred og professionalisme.

David J. Park, Ph.D., grundlægger, South Baylo University

Dr. David J. Park, grundlægger af South Baylo University, har gennem årene udmærkede både inden for erhvervslivet og økonomi. Hans akademisk forberedelse omfatter en bachelorgrad i Business og offentlig administration fra Claremont McKenna College og master- og ph.d.-grader i økonomi fra University of Southern California.

For mere end tre årtier, indtil slutningen af ​​90'erne, Dr. Park var en professor i økonomi ved La Verne University, University of Maryland, og California State Polytechnic University. I foråret 1977 grundlagde han South Baylo Universitet, som blev indarbejdet som en non-profit almennyttig virksomhed i 1980.

Som grundlægger af de største AOM uddannelsesinstitution i USA, Dr. Park artikulerede den stiftende filosofi South Baylo University skitserer tre hovedmålsætninger: Værdi, Fred, og professionalisme.

Value

Universitetet opfordrer kritisk undersøgelse af ens egne værdidomme og opdagelsen af ​​de sande værdier, som tilegnelse af viden er baseret på. De pædagogiske værdi South Baylo University hvile på vejlede den studerende til at opdage disse værdier, og at udnytte dem i erhvervelsen af ​​viden.

Fred

Universitetet har vedtaget en politik for at gøre sig selv mødested for forskellige kulturer og værdier. På denne måde kan der forekomme gensidige forståelse og samarbejde. Derfor Universitetet opfordrer indskrivning af internationale studerende, der ønsker at lære om forskellige kulturer og forstå den overbevisning af andre. Universitetets uddannelser tilbyder et miljø, hvor kulturer blandes sammen for at skabe et internationalt anerkendt pædagogisk erfaring.

Professionalisme

De University bestræber sig på at hjælpe sine elever at opnå faglige ekspertise ved at tilbyde højt specialiserede kurser i allierede sundhedspleje felter. Universitetet tilbyder en mulighed for faglig vækst, muligheder for at opnå faglig ekspertise, og grundlaget for at etablere en tilfredsstillende arbejdsliv engagement og bidrag til samfundet.

SBU Historie

South Baylo University blev etableret i 1977 i byen Los Angeles som en videregående uddannelsesinstitution. Universitetet omfattede to skoler: Skolen for Akupunktur og Orientalsk Medicin, og School of Business Administration. Universitetet flyttede til Garden Grove, Californien i foråret 1982 som en nonprofit, offentlig-benefit selskab og i efteråret 1994 flyttede igen til sin nuværende placering i Anaheim, Californien. Så i 1997, skolerne adskilt og hver blev en selvstændig skole. Som en fritstående, akkrediteret School of Akupunktur og Oriental Medicine, SBU fortsatte med at vokse, og er blevet en af ​​de største og prestigefyldte AOM skoler i USA.

Som en leder i asiatiske medicin, SBU giver studerende centreret uddannelse baseret på kerneværdi HARMONY. Harmony af kropsfunktioner, harmoni i krop og sind, og harmoni i livet og naturen er selve grundlaget for akupunktur.

Mission, værdi og formål

South Baylo University er en institution dedikeret til at fremme Akupunktur & Oriental Medicine (AOM) ved at fremme læring af høj kvalitet, opdagelsen af ​​ny viden og ekspertise i den kliniske anvendelse af AOM uddannelse til gavn for forskelligartede samfund, herunder vores studerende AOM erhverv, patienter og offentligheden. Vi bestræber os på at optage studerende af usædvanlig karakter og akademisk realisering for uddannelse til at blive kompetente og omsorgsfulde primær sundhedspleje udøvere af AOM, forskere og undervisere.

South Baylo University Mission Statement

Mission South Baylo University er at udvide faglige, kliniske og videnskabelige viden om orientalsk medicin og holistisk sundhedspleje blandt de studerende, fakultet, personale, og offentligheden gennem effektiv undervisning, videnskabelig aktivitet og kvalitet patientpleje.

South Baylo University Value

Værdien af ​​South Baylo Universitet er at se Harmony som sin eminente værdi, eksemplificerer Harmony af kropsfunktioner, harmoni i krop og sind, og harmoni i livet og naturen. De betragtes grundlaget for Akupunktur og Orientalsk Medicin (AOM)

South Baylo University Formål

Formålet med South Baylo University er at fremme et godt helbred og velvære gennem uddannelse, forskning og AOM praksis.

Pædagogiske mål:

For at opfylde sin mission, South Baylo Universitet er forpligtet til følgende mål:

For at forberede de studerende med den viden og færdigheder til at lykkes i dagens sundhedsvæsen miljø og bidrage til samfundet med deres lederskab, forretningsindsigt og faglige færdigheder. At fremme høj kvalitet i videnskabelig undervisning, effektiv studerendes læring, fremragende orientalsk medicin og holistisk sundhedsprogrammer. At yde effektiv patientpleje gennem orientalsk medicin og andre holistiske tilgange. At stimulere og fremme forskning, videnskabelige aktiviteter og faglig udvikling. At skabe muligheder og et miljø for de studerende at få erfaring i akademiske og kliniske færdigheder. At give og sikre rettidige og relevante pædagogiske muligheder for at styrke kompetencen hos dem, der træder ind i en karriere i akupunktur og orientalsk medicin, og dens relaterede sundhedspleje områder. At forberede eleverne til at blive kompetente og succesrige fagfolk, der arbejder i sundhedssektoren.

Placeringer

Anaheim

South Baylo University

Address
1126 North Brookhurst Street
92801 Anaheim, Californien, USA
Telefonnummer
+1 714-533-1495

Los Angeles

Address
2727 West 6th Street

90057 Los Angeles, Californien, USA

Annandale

Address
7535 Little River Turnpike, Unit 325-A

22003 Annandale, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig