SUNY Upstate Medical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SUNY Upstate Medical University i Syracuse, NY, er det eneste akademiske medicinske center i Central New York. Det er også regionens største arbejdsgiver med 9.460 ansatte. Tilknyttet til State University of New York, Upstate's mission er at forbedre samfundets sundhed gennem uddannelse, biomedicinsk forskning og sundhedspleje.

Dens fire gymnasier forankrer Upstate Medical Universitys uddannelsesmæssige mission - medicin, sygepleje, sundhedsyrker og kandidatstudier (biomedicinsk videnskab).

Som en biomedicinsk forskningsvirksomhed fokuserer Upstate på de mest udbredte menneskelige sygdomme, herunder kræft, diabetes, hjertesygdomme, lidelser i nervesystemet, syn og infektionssygdomme. Jakten på behandlinger og kur er bygget på ekspertise inden for strukturel, molekylær og systembiologi. Upstate tilbyder også mange kliniske forsøg for patienter.

Vi tilbyder snesevis af unikke sundhedsydelser til vores region gennem Upstate University Hospital, Upstate University Hospital på Community Campus og vores poliklinikker. Vi huser også Upstate Golisano børnehospital for at tjene regionen.

SUNY Upstate Medical University mission er at forbedre sundheden i de samfund, vi tjener, gennem uddannelse, biomedicinsk forskning og patientpleje. Alt, hvad vi gør i Upstate - undervise studerende, opdage ny viden gennem forskning og pleje af patienter - gøres for at nå dette mål.

Placeringer

Syracuse

Address
East Adams Street,750
13210 Syracuse, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: