School of Medicine - University of California Irvine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM LÆGEMIDLER SKOLEN

Rangeret som en af ​​de 50 bedste medicinske skoler i USA til forskning fra US News

Lægeruddannelsen fremmer udviklingen af ​​medicinske elever, bosiddende læger og forskere i kliniske og grundlæggende videnskaber og støtter formidlingen af ​​forskningsfremskridt til gavn for samfundet.

Fakultet for medicinskole

  • Hvert år uddanner skolen mere end 400 medicinske studerende og træner mere end 600 beboere og stipendiater ved UC Irvine Medical Center og tilknyttede institutioner.
  • Skolens 560 fuldtids- og 1.300 frivillige fakultetsmedlemmer er involveret i undervisning, yder lægehjælp og gennemfører forskning i de sundhedsmæssige udfordringer, der står over for det 21. århundrede.
  • Skolen har 26 afdelinger, lige fra grundforskning til kliniske medicinske og kirurgiske specialiteter. Det har forskning, kliniske og undervisningsrelationer med VA Long Beach Healthcare System og Long Beach Memorial Medical Center.
  • Skolen tilbyder en MD-grad, en kombineret MD / Ph.D. medicinsk forskeruddannelse program, en kandidatgrad i genetisk rådgivning, et kombineret MD / MBA-program med Paul Merage Business School og et unikt kombineret MD / masters program kaldet programmet i medicinsk uddannelse for Latino Fællesskabet (PRIME-LC).

UC Irvine Medical Center er den vigtigste kliniske facilitet for UC Irvine Health og UC Irvine Health School of Medicine's undervisnings- og forskningsprogrammer. I 16 år i træk er medicinsk center blevet bedømt blandt landets bedste hospitaler af US News

I begyndelsen af ​​2009 åbnede UC Irvine Health UC Irvine Douglas Hospital, et moderne anlæg til gennemførelse af den nyeste medicinsk forskning og træning i fremtiden og praktiserende læger. Syv etages hospital har rummelige, for det meste private værelser og 15 state-of-the-art driftsværelser. Desuden giver hospitalet et miljø til translationel forskning - der giver flere muligheder for forskere og klinikere til at samarbejde om patientpleje.

Det medicinske center er også hjemsted for UC Irvine Health Chao Family Comprehensive Cancer Center, det eneste nationale kræftinstitut, der er udpeget omfattende kræftcenter i Orange County, og en af ​​kun 48 sådanne højtstående centre i nationen.

Medicinskeskolens tætte forskning, kliniske og undervisningssammenhæng med lægecentret har hjulpet positionen af ​​vores kliniske virksomhed som regional og nationalt leder inden for translationel medicin. UC Irvine Health anvender den nyeste kliniske forskning, herunder undersøgelser pionereret af vores forskere, for at give patienterne de mest avancerede terapier og behandlinger.

Institut for Farmakologi

UC Irvine School of Medicine Institut for Farmakologi er hjemsted for forskning og undervisning inden for:

  • Molekylær farmakologi
  • Cellular regulering
  • neurofarmakologi
  • Kardiovaskulær biologi
  • Adfærdsmæssige farmakologi
  • Narkotikaudvikling

Der lægges vægt på undersøgelser af virkningerne af neurotransmittere og neuropeptider in vitro og in vivo og opdagelsen af hidtil ukendte signalsystemer Pathways og deres fysiologiske roller.

Vores mission

Afdelingen har til opgave at udvikle forskningsvejledninger, der skal oversættes til terapeutiske applikationer og mentorere den næste generation af forskere afsat til farmaceutisk opdagelse.

Placeringer

Irvine

School of Medicine - University of California Irvine