Sherman College of Chiropractic

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kiropraktik Uddannelse for verden: Sherman College

Sherman College tilbyder en integreret kiropraktik uddannelse. Vores kandidater er parate til at tilbyde kiropraktik pleje til deres lokalsamfund, der er effektiv, sikker, økonomisk overkommelige og familie orienteret. Kiropraktik er stigende, efterhånden som flere mennesker ønsker holistisk sundhedspleje. En læge af kiropraktik gør en forskel i patienternes liv og i det bredere samfund.

Kiropraktik er at tjene andre at forbedre deres sundhed fra fødslen til slutningen af ​​livet. Med en naturlig, forebyggende tilgang til sundhedspleje, behøver kiropraktorer ikke bruge invasive medicin eller kirurgi, men de hjælper patienterne opnår et godt helbred og funktion gennem kroppens naturlige helbredende processer, så de kan yde deres optimale kapacitet.

"Beslutningen om at deltage kiropraktik kollegiet kan være liv skiftende," siger Sherman College præsident Edwin Cordero, DC "Disse dynamiske videoer blev skabt for potentielle studerende, så de kan se sig selv, hvad der gør Sherman det mest fremtrædende kiropraktik college i verden."

Vision af Sherman College

Justering af verden for en bedre fremtid

Mission

Missionen for Sherman College of Chiropractic er at uddanne og forberede eleverne til at blive læger af kiropraktik.

Denne mission er baseret på skolens kerneværdier og opnås gennem aktiviteter inden for uddannelse, forskning og service:

Uddannelse:

Eleverne bliver undervist og lære af den mest aktuelle viden og forståelse af filosofien om kiropraktik, i de grundlæggende og kliniske videnskaber, forskning og videnskab af vertebral subluksation og i den kliniske praksis med kiropraktik, så de kan udføre de professionelle forpligtelser for en primær sundhed pleje udbyder med kompetenceudvikling, medfølelse og integritet.

Forskning:

Fakultetet medlemmer engagere sig i forskning og videnskabelige aktiviteter, der bidrager til kroppen af ​​pædagogisk og klinisk viden, som fremme kiropraktik uddannelse og kiropraktik erhverv.

Service:

Kollegiet tjener erhvervet ved at tilbyde efteruddannelser til læger af kiropraktik og ved at deltage i faglige og pædagogiske organisationer. Kollegiet tjener samfundet ved at levere kvalitet kiropraktik pleje og samarbejde med lokale organisationer.

Værdigrundlag

Integritet og etisk adfærd er afgørende for alle aspekter af college operationer og opretholdelse af professionelle relationer med bestanddele, herunder elever, patienter, medarbejdere, erhvervet og offentligheden. De sundhedsmæssige behov hos patienter er øverste og centrale til lægen af ​​kiropraktik program og kritisk at etablere tillid mellem læge og patient. Den kliniske praksis med kiropraktik fokuserer på placering, analyse og korrektion af vertebrale subluksation. Kollegiet ærer sine lange-holdt traditioner, der underviser respekt for den medfødte intelligens af kroppen og den uadskillelige og synergistiske karakter af filosofi, videnskab og kunst kiropraktik. Kollegiet samfund søger aktivt og fremmer avanceret læring og udforskning af ideer i forhold til kollegiet mission i et miljø med respekt og den akademiske frihed.

Institutionelle mål

At udvikle og vedligeholde en akkrediteret professionel grad program og fysiske anlæg, fakultet, personale og administration er i stand til at opfylde den mission institutionen.

At forberede eleverne til at kvalificere sig til kiropraktik licensure i amerikanske licens jurisdiktioner.

At undervise i filosofi, videnskab og kunst kiropraktik ved:

Udvikling i alle de studerende viden, færdigheder og ansvarsfølelse for at forberede dem til at tjene menneskeheden som primære sundhedspersonale, der specialiserer sig i placering, analyse og korrektion af vertebrale subluksation. Etablering trivsel patienten som grundlaget for alle overvejelser, politikker og beslutninger. Uddanne studerende i forholdet mellem filosofi kiropraktik til den moderne praksis med kiropraktik. Undervisning og videreudvikle den videnskab og kunst lokalisering, analysere og korrigere vertebrale subluxations. Fortsat videnskabelig forskning vedrørende de særlige kendetegn ved det sted, analyse og korrektion af vertebrale subluxations, og de kendetegn og forbedring af kiropraktik uddannelse. Tilbyder en diversificeret uddannelse i de grundlæggende videnskaber at give de studerende en forståelse af videnskaben om kiropraktik og dens forhold til menneskets fysiologi og sundhed. Understreger vigtigheden af ​​kommunikation som et middel til at informere de enkelte patienter og samfund om kiropraktik pleje og sund livsstil valg. Indgyde i de studerende en følelse af engagement og ansvar til en høj etisk standard for praksis mod patienter, kolleger og samfundet. Undervisning praksis ledelse og kontor procedurer, der gælder for udviklingen af ​​en succesfuld praksis. Tilbyder efteruddannelser for marken praktikere. Accept og opfylder alle forpligtelser tjene den studerende, erhverv og offentligheden i overensstemmelse med kollegiet mission og akkrediteringsstandarder Gennemførelse og støtte aktiviteter i tjeneste for erhvervet og samfundet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Ph.d.\'er »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Ph.d.

Doctor of Chiropractic

på universitet Fuldtid 42 måneder September 2019 USA Boiling Springs

Sherman College tilbyder den første professionelle læge i kiropraktik grad (DC). Studerende forbereder kiropraktik licensure som fuldt kvalificerede, primære sundhedspersonale, der specialiserer sig inden for vertebrale subluksation gennem opnåelse af akademiets læseplaner og program studerendes læringsudbytte. [+]

Find din vej til en karriere i kiropraktik på Sherman College Sherman College tilbyder den første professionelle læge i kiropraktik grad (DC). Studerende forbereder kiropraktik licensure som fuldt kvalificerede, primære sundhedspersonale, der specialiserer sig inden for vertebrale subluksation gennem opnåelse af akademiets læseplaner og program studerendes læringsudbytte.

Programmet er meget krævende, herunder 4.824 klokketimer i et sæt kursus sekvens over 14 kvartaler eller tre og en halv kalenderår Eleverne lærer fra vores lidenskabelige, ekspert fakultet i en hands-on, meget individualiseret læringsmiljø, der gør for ekstraordinær succes blandt vores kandidater.... [-]