Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet, administrationen og personalet byder dig velkommen til Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") .

Denne side hjælper dig med at lære om skolen og dens politikker og procedurer. Det kan ikke indeholde svar på alle dine spørgsmål, men det vil tjene til at orientere hver elev til de tilgængelige tjenester, aktiviteter og individuelle ansvarsområder i din tid på SCUSOMA.

Selv om alt er gjort for at holde elevens krop informeret om ændringer, er politikker, procedurer, akademiske og ikke-akademiske krav og gebyrer for SCUSOMA underlagt ændringer uden forudgående varsel.

Oplysningerne på dette websted er nøjagtige på tidspunktet for udskrivningen, men kan ændres, som det anses for hensigtsmæssigt i henhold til kravene fra de nationale bestyrelser, føderale eller statslige organer eller andre regulerende organer.

Disse ændringer kan også gennemføres uden forudgående varsel eller forpligtelse. Derudover, medmindre andet er angivet, er ændringerne effektive, når de er lavet.

Ændringer vil blive formidlet til eleverne via opslagstavler eller skriftlige meddelelser, publikationer på campus, mundtlige meddelelser i skoleforsamlinger eller registreringsinformationspakker fordelt i begyndelsen af ​​hvert kvartal.

Det er SCUSOMAs ansvar at være godt bekendt med reglerne, forskrifterne, kravene og ansvarsområderne i denne håndbog samt forskellige opdateringer, der er udgivet i løbet af året.

Mission

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") er forpligtet til de højeste idealer i orientalsk medicinsk uddannelse.

Ikke alene vil vores kandidater være blandt de mest professionelle og kompetente sundhedsudbydere inden for det medicinske område, men de vil også eksemplificere dydene hos et modent og medfølende menneske.

SCUSOMA udnytter sine kandidater med værdier, viden og færdigheder til at imødekomme behovene i en dynamisk verden. SCUSOMA forbereder også sine kandidater til ledelse i orientalsk medicinsk uddannelse og i offentlig service.

Vi fremmer:

 • Excellence i undervisning og læring;
 • Sammenslutning og samarbejde med kolleger, samfundet og andre sundhedsprofessioner;
 • Mangfoldighed i mennesker, ideer og oplevelser;
 • Effektiv og medfølende kommunikation;
 • Respektive og etiske adfærd; og
 • Forpligtelse for samfundets sundhed og trivsel.

Uddannelsesmål

Kandidater vil være i stand til at bestå den California State License eksamen, der kræves af alle primærplejeleverandører i Orientalsk medicin.

Kandidater vil være i stand til at forberede forretningsplaner for at gøre vellykkede overgange fra studerende til sundhedsudbydere.

Kandidater vil være i stand til at demonstrere:

 • Viden og klinisk anvendelse af teorier, principper og terapeutiske tilgange til orientalsk medicin. De omfatter, men er ikke begrænset til, akupunktur, herbologi, tui-na, cupping, moxibustion og qi gong.
 • Kendskab til de forskellige årsager til sygdomme fra både biomedicinske og orientalske medicinske perspektiver og de måder, hvorpå de virker på kroppen.
 • Kendskab til kroppens normale og patologiske strukturer og funktioner og dets store organsystemer fra både biomedicinske og orientalske medicinske perspektiver.

Kandidater vil være i stand til at yde den højeste kvalitet patientpleje i orientalsk medicin med evnen til at:

 • Få nøjagtig medicinsk historie, formulere en diagnose og udforme passende behandlingsplaner.
 • Udfør passende fysiske og orientalske medicinske vurderinger.
 • Udvikle patientstyringsprotokoller og opretholde nøjagtige lægepapirer.
 • Kommuniker effektivt med, og henvise til andre sundhedsudbydere eller akuthjælpstjenester, når det er nødvendigt eller nødhjælpstjenester, når det er nødvendigt.

Vi ser frem til at arbejde med dig, når du begynder din uddannelse!

Placeringer

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvs. Suite 500
90010 Los Angeles, Californien, USA