Southwest Acupuncture College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Southwest Acupuncture College er en klassisk skole for orientalsk medicin, der tilbyder et akkrediteret professionelt uddannelsesprogram, der fører til en Master of Acupuncture (M.Ac.) eller en Master of Acupuncture med en kinesisk urtemedicinsk specialisering.

Med det primære ansvar for at uddanne studerende til at blive uafhængige sundhedsudbydere er vores primære mål at give ekspertise i uddannelsen af de potentielle praktikere. Et samtidig mål for kollegiet, at kultivere lederskab og service til samfundet i dette nye felt med effektiv medicinsk behandling, fremmes i studieplanen og uddannelseslivet i kollegifællesskabet gennem vores lokale billige klinik og adskillige off-campus eksterne klinikker, hvor vi tilbyder gratis service.

For at nå disse mål om at fremme den højeste uddannelseskvalitet og fremme den største kaliber og realisering af professionel præstation revurderer personalet og fakultetet løbende programmet og støtter områder af institutionel aktivitet og søger måder at forbedre og vedligeholde kollegiets standard for ekspertise.

Placeringer

Kampesten

Address
Gunpark Drive,6620
80301 Kampesten, Colorado, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: