Read the Official Description

Missionen ved Southwest University i El Paso er at yde exceptionel karriere og teknisk uddannelse, fremme intellektuel vækst, kritisk undersøgelse og informeret forståelse gennem almen uddannelse og en forpligtelse til uddannelsesmæssig ekspertise styrket af kvalitetsinstruktion, et positivt læringsmiljø og integration af nye teknologier at sætte eleverne i stand til at nå deres potentiale, deltage i nye beskæftigelsesmuligheder og fortsat være livslange elever.

Mange aspekter af din sydvestlige universitet el paso erfaring vil meget ligner det, du ville forvente på ethvert college.

Du vil deltage i klasser, studere, gennemføre opgaver og tage prøver. Når du bliver en universitetsstuderende i Southwest, fokuserer fakultetet og personalet omgående på at hjælpe dig. Før du selv starter, vil du deltage i en orientering for at få dig involveret i alt, hvad vores institution har at tilbyde.

Nu ved du hvad du kan forvente af os ... kvalitetsindlæring og et stærkt support system, der hjælper dig med at holde og holde styr på. Men vi kan ikke gøre det alene.

Det er derfor vi beder om din forpligtelse til gengæld. En forpligtelse til at arbejde hårdt, at være fokuseret og at bede om hjælp, når du har brug for det. Det er ikke nemt at deltage i skole. Men med dit engagement gør Southwest University El Paso det muligt.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Southwest University at El Paso

Dette program er designet til at forberede registrerede sygeplejersker med en associeret grad i sygepleje for at fremme deres sygepleje karriere og være dygtige til at de ... [+]

[-]
USA El Paso
September 2019
Fuldtid
14 måneder
Online
Læs mere på dansk
Southwest University at El Paso

Radiologi Management Programmet er designet til at hjælpe Imaging Professional forberede sig på de mange typer ledende stillinger, der er tilgængelige i Radiologic Scienc ... [+]

Radiologi Management Programmet er designet til at hjælpe Imaging Professional forberede sig på de mange typer ledende stillinger, der er tilgængelige i Radiologic Sciences.

Gradprogrammet vil give væsentlige oplysninger i forhold til de nyeste tendenser og effektive styringspraksis i radiologi.

Programmets kerneindhold fokuserer på Association for Medical Imaging Management's (AHRA) faglige udviklingsressourcer sammen med nuværende medicinske procedurer. Disse procedurer omfatter kurser, der anvender den elektroniske journalsomlægning med PACS-systemer og fælleskommissionspraksis.

Adgangskrav:

1. Der kræves et gymnasialt eksamensbevis eller dets ækvivalens for optagelse i programmet.... [-]

USA El Paso
September 2019
Fuldtid
14 måneder
Online
Læs mere på dansk

Certificate

Southwest University at El Paso

Dette program er designet til at forberede registreret radiologi tekniker (RT) inden for et radiologi felt for at fremme deres karriere og være dygtig til at deltage i en ... [+]

Dette program er designet til at forberede registreret radiologi tekniker (RT) inden for et radiologi felt for at fremme deres karriere og være dygtig til at deltage i en anden modalitet inden for deres erhverv. Dette certifikat vil fungere som specialbevægelse inden for radiologi fra som Associate Degree in Radiology til en certificering i computertomografi.

Indlæggelser krav:

Et gymnasialt eksamensbevis eller dets ækvivalens er påkrævet for optagelse i programmet; Succesfuldt interview med en rådgiver (indlæggelser) og

[-]
USA El Paso
September 2019
Fuldtid
9 måneder
Online
Læs mere på dansk