Trinity College of Nursing & Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med en tilstedeværelse i Quad Cities i mere end 100 år, Trinity College of Nursing

 • Associate of Applied Science i Radiografi
 • Associate of Applied Science i åndedrætspleje
 • Bachelor of Science i Sundhedsvidenskab
 • Bachelor of Science i sygepleje
 • Master of Science i sygepleje

Vores integrerede tilgang

Vores akademiske programmer er respekterede og fokuserer på udviklingen af ​​den kritiske tænkning og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i nutidens hurtige forandringsmiljø. Gennem vores tilknytning til Trinity Regional Health System kan vores studerende arbejde med nogle af de mest teknologisk avancerede udstyr på det medicinske område, både i simulerede og kliniske omgivelser.

Vores dedikerede fakultet og medarbejdere arbejder tæt sammen med andre fagfolk inden for sundhedssektoren, der bringer en fælles og holistisk tilgang til læseplanen.

Rich Community Tradition

Kollegiets lange historie om integration og lidenskab for samfundets sundhedspleje demonstrerer vores lydhørhed over for de skiftende sundhedsbehov i regionen. Vores oprindelse kan spores tilbage til 1898, da sundhedsplejen var meget anderledes end den er i dag. Som kollegiet er vokset gennem årene har vi opretholdt innovative undervisningsstrategier ved hjælp af avancerede teknologier til at forberede sundhedspersonale til det dynamiske sundhedsmiljø.

Mission

Vision

Trinity College of Nursing

Mission

Trinity College of Nursing

Værdier

En Trinity-uddannelse er værdidrevet, understreger klinisk ræsonnement og kunstig levering af kulturelt kompetent pleje.

 • Bedste praksis: Trinity College er forpligtet til at bruge bedste praksis i akademikere og klinisk pleje.
 • Omsorg: Trinity College fremmer en omsorgskultur, der afspejler medfølelse og respekt.
 • Mangfoldighed: Trinity College omfatter mangfoldighed og fremmer kulturel kongruens.
 • Integritet: Trinity College fakultet, personale og studerende opretholder faglige koder og etiske standarder i uddannelse og praksis.
 • Livslang læring: Trinity College modellerer betydningen af ​​vidensamarbejde som en forpligtelse til professionel praksis.

Lære domæner / beslægtede kompetencer

Viden

 • Evne til at undersøge og forklare fænomener
 • Evne til at konstruere og organisere viden
 • Evne til at integrere og syntetisere viden
 • Evne til at anvende kvantitative og kvalitative begreber

sprogfærdighed

 • Evne til at løse praktiske problemer
 • Evne til at samarbejde med flere discipliner
 • Evne til at kommunikere effektivt
 • Evne til at øve kompetent og dygtigt i et skiftende sundhedsmiljø

Kulturplejeværdier

 • Evne til at bevare / bevare kulturelle identiteter
 • Evne til at rumme / forhandle forskellige livssteder
 • Evne til at gentage / omstrukturere sundhedsleveringsmetoder
 • Evne til at anvende etiske og juridiske principper for sundhedspleje
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health Associate of Applied Science »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Associate of Applied Science

Associate of Applied Science in Radiography

på universitet Fuldtid 77 timer May 2019 USA Rock Island

[+]

Radiographers stræber hele tiden om at levere god patientpleje og er især bekymret for begrænsende strålingseksponering for patienter, selv og andre.

[-]

Associeret med anvendt videnskab i åndedrætspleje

på universitet Fuldtid 75 timer August 2019 USA Rock Island

Et af de mest udfordrende områder inden for patientpleje er kardiopulmonale lidelser, som placerer åndedrætsterapeuter i spidsen for sundhedsvæsenet. Trinity College of Nursing & Health Sciences forbereder mænd og kvinder fra kulturelt og etnisk forskelligartede samfund til en karriere som respiratoriske terapeuter. Kandidater fra vores program er villige til at arbejde på hospitaler, beredskabsafdelinger, intensivcentre, neonatalintensive enheder, diagnostiske laboratorier, kontorer, klinikker, langtidsplejefaciliteter og hjem. [+]

Et af de mest udfordrende områder inden for patientpleje er kardiopulmonale lidelser, som placerer åndedrætsterapeuter i spidsen for sundhedsvæsenet. Trinity College of Nursing & Health Sciences forbereder mænd og kvinder fra kulturelt og etnisk forskelligartede samfund til en karriere som respiratoriske terapeuter.

[-]

BSc

Bachelor of Science in Nursing

på universitet Fuldtid Deltid 15 - 24 måneder January 2019 USA Rock Island + 1 mere

[+]

Ansøgning, ansøgningsgebyr, klinisk præstationsstandard formular og alle college og high school transkripsioner

Skal demonstrere organisk kemi og statistisk beredskab gennem test og / eller forudgående arbejde. Studerende med en associerings diplom i sygepleje, der er blevet officielt accepteret i RN-BSN Completion-indstillingen, får 71 kredit timer til deres grundlæggende RN-program.

[-]

Bachelor of Science i sundhedsvidenskab

på universitet Fuldtid Deltid 2 år January 2019 USA Rock Island + 1 mere

BSHS-programmet er et fuldt eller deltid studieforløb designet til at gøre det muligt for studerende med en tidligere associeret grad i radiografi eller åndedrætspleje at opnå en baccalaureat grad i Sundhedsvidenskab. Dette uddannelsesprogram kan udfyldes af andre allierede sundhedspersonale, hvis det oprindelige studium var fra et akkrediteret allieret sundhedsprogram. Bachelor of Science i Sundhedsvidenskabsprogram bygger på tidligere uddannelse og sigter mod at udvide kompetencen fra den allierede sundhedspersonale. Kandidater fra Bachelor of Science i Sundhedsvidenskab program vil være parat til at imødekomme de skiftende behov i sundhedsinstitutioner i en række forskellige indstillinger. Derudover vil kandidater være parat til at påtage sig lederskabsansvar og påvirke patientens resultater. [+]

[-]

MSc

Master of Science i sygepleje

på universitet Fuldtid January 2019 USA Rock Island

MSN-programmet er designet til at forberede ledere inden for sygeplejeuddannelse og sundhedssystemer, der demonstrerer kulturel følsomhed i deres beslutningstagning og samarbejde med andre medlemmer af det professionelle sundhedsplejehold. Kandidater vil være parat til at mentorere andre holdmedlemmer og påtage sig ansvarlighed for kvalitetsudbytte samt at fremme bedste praksis og effektivt lette oversættelsen af ​​bevis til praksis. [+]

MSN-programmet er designet til at forberede ledere inden for sygeplejeuddannelse og sundhedssystemer, der demonstrerer kulturel følsomhed i deres beslutningstagning og samarbejde med andre medlemmer af det professionelle sundhedsplejehold. Kandidater vil være parat til at mentorere andre holdmedlemmer og påtage sig ansvarlighed for kvalitetsudbytte samt at fremme bedste praksis og effektivt lette oversættelsen af ​​bevis til praksis.

Masters forberedte sygeplejersker bruger begreber og teorier fra sygepleje og beslægtede discipliner for at forbedre det miljø, hvor sundhedspleje er leveret.

Startdatoer for MSN: 1/16/18, 8/20/18, 1/14/19

Adgangs- og programkrav... [-]