Læs den officielle beskrivelse

University of South Florida (USF) Er et stort, offentligt 4-årigt universitet, der tilbyder bachelor-, kandidat-, special- og ph.d.-niveau grader. USF-systemet omfatter tre særskilt akkrediterede institutioner: USF; USF St. Petersborg; Og USF Sarasota-Manatee. USF System har et årligt budget på 1,6 mia. Dollars og betragtes som 41. i nationen for forskningsudgifter blandt alle universiteter, offentlige eller private. USF er stolt af at være et globalt forskningsuniversitet med stor indvirkning på studenters succes.

USF College of Pharmacy (COP) Er en af ​​14 gymnasier inden for USF systemet. USF COP er en del af USF Health Enterprise, som er et partnerskab af USF Health, som er partnerskabet mellem University of South Florida Morsani College of Medicine, College of Nursing, College of Public Health, College of Pharmacy, School Af biomedicinske videnskaber og skolen for fysioterapi og rehabiliteringsvidenskab; Og lægerne fra USF Health. USF Health er en integreret del af University of South Florida, et globalt forskningsuniversitet med stor indflydelse på studenters succes.

I overensstemmelse med missionen fra USF COP, som har til formål at "revolutionere sundheden", etablerede USF COP Office of Graduate Programs (OGP). Visionen om kandidatuddannelse på COP omfatter udvikling af avanceret forskningstræning og -uddannelse, herunder didaktisk (både online og ansigt til ansigt) kurser på flere områder inden for apotek, skabe et forskelligartet læringsmiljø for studerende og fakulteter og skabe avanceret Læringsmuligheder ved hjælp af de nye teknologier.

De strategiske mål for OGP omfatter:

 • At forbedre indenlandsk og international rekruttering, tilmelding og bevarelse af kandidatstuderende, der afspejler mangfoldighed
 • At stræbe efter at forbedre den akademiske oplevelse af og livskvaliteten for kandidatstuderende
 • At forfølge forskningsfinansiering og adfærd og offentliggøre forskning, der fører til muligheder for kandidatstuderende succes
 • At samarbejde med de andre USF-kollegier og SUS-institutioner for at udvikle kreative initiativer, der fremmer graduate student research
 • At tjene som leder for at fremme tværfaglige kandidatuddannelser.

Uddannelsesprogrammer, der tilbydes, omfatter graduate certifikater og en kandidatuddannelse inden for farmaceutisk nanoteknologi. Filosofens doktor (PhD) er underudvikling. Stolthed:

 • Dr. Shyam Mohapatra, den grundlæggende associerede dekan fra USF COP's kontor for kandidatuddannelser, er en inducer af FL Inventors Hall of Fame. Han var en af ​​seks opfindere indledt i den indledende induktion ceremoni for hans bidrag til biomedicinsk nanoteknologi. Denne induktion placerer ham sammen med opfinderne af luftkonditionering og køling, opfinder af Gatorade og Thomas Edison.
 • USF-systemet blev tildelt en rekord på 458,5 mio. $ I kontrakter og tilskud i regnskabsåret 2016.
 • USF-systemet er nummer 9 i nationen blandt offentlige universiteter og 21. verden over for givet amerikanske patenter blandt alle universiteter i henhold til Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa blev udnævnt til en af ​​Top 100 Bedste Værdier i Public Colleges (# 66) af Kiplinger's Personal Finance for 2016.
 • University of South Florida System er hjemsted for en studerende på næsten 50.000 studerende, der repræsenterer over 130 forskellige lande.
 • US News og World Report (USNWR) rangerede USF Tampa som en Bedste College for Veteraner (2016).
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of South Florida College of Pharmacy

Nanopharmacy og nanomedicin er en unik tværfaglig videnskab, der integrerer viden om naturvidenskab og ingeniørvirksomhed med apotek og medicin til udvikling af nanofarma ... [+]

Nanopharmacy og nanomedicin er en unik tværfaglig videnskab, der integrerer viden om naturvidenskab og ingeniørvirksomhed med apotek og medicin til udvikling af nanofarmaka. Nanoteknologi er et voksende felt med en forventet vækst på 13-19% mellem 2012 og 2022, og oprettelsen af ​​5.400 nye job. Lønninger spænder fra $ 50K til 80K med en MS grad.

Master of Science i Farmaceutisk Nanoteknologi (MSPN) er designet til at træne eleverne i de færdigheder, de skal bruge til at forstå de spirende teknologiske fremskridt inden for videnskab ved nanoskalaen og hvordan nye nanomaterialer og processer kan anvendes til lægemiddellevering, diagnose, behandlingskontrol, vævregenerering, personlig medicin og meget mere. Dette program sigter mod at bygge bro over kløften mellem nanoteknologi og medicin og give eleverne avanceret viden, færdigheder og praktisk erfaring indenfor principperne, teknologien og applikationerne inden for dette spændende og innovative område. Programmet tilbyder nu to valgfrie akademiske koncentrationer:... [-]

USA Tampa
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

USF Health Professor Shyam Mohapatra Named to Florida Inventors Hall of Fame

Welcome to the University of South Florida

USF Health Video