University of Central Missouri

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den University of Central Missouri erfaring forvandler studerende ind på livslang lærende, dedikeret til at servicere, med den viden, færdigheder og selvtillid til at lykkes og bly i regionen, staten, nationen og verden.

UCM værdier livslang læring

Som et universitet, vores fokus er at give de studerende en solid start på livet ved at forberede dem til at få succes i en verden af ​​accelereret forandring. For at kunne opnå dette, skal de studerende gives viden og oplevelser, udvide og uddybe deres uddannelse. University of Central Missouri forpligtelse til fortsat læring giver eleverne mulighed for at finde deres egen følelse af formål og udstyrer dem med de redskaber til at gøre det til en realitet.

Hjørnestenene i UCM er innovative akademikere, engagerende programmer, tjener-lederskab muligheder og globalt perspektiv. Disse byggesten tillade studerende at blomstre på UCM, Og, vigtigst af alt, disse elementer forberede dem til et liv i fortsat læring.

UCM er fokuseret på fremtiden UCM blev grundlagt i 1871 med blot et par dusin studerende og mere end 140 år senere det tjener næsten 12.000 studerende fra staten, regionalt og nationalt niveau. Universitetet har også en mangfoldig repræsentation af internationale studerende fra næsten 50 lande verden over.

UCM champions elevernes succes

UCM har en lang tradition for "Uddannelse til service," som stadig er indgroet i, hvordan vi hjælper de studerende til at blive en succes på UCM og hvordan vi forberede dem til at udmærke sig i den professionelle verden. Vi serverer de studerende ved at fremme et fællesskab af engagement, der giver vejledning og mentorordninger tjenester, der sikrer, at positive resultater, og deltage i relevante erfaringer, der oversætter til arbejdsmarkedet. Dette er påvist ved vores 90-plus procent beskæftigelsesfrekvensen for kandidater seks måneder efter påbegyndelse.

UCM bekymrer

UCM giver muligheder for personlig, faglig og professionel vækst. Vores fokus på de studerendes succes gennem innovative akademikere, engagerende programmer, service læring og globalt perspektiv holder os fokuseret på vores forpligtelse til at forme livslang lærende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se Master » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se 1-year MBAs » Se Kursus » Se MA » Se MSc - Master » Se Bachelor - Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor I Medicinsk Teknologi

på universitet Fuldtid September 2018 USA Warrensburg

Medicinsk Technology tilbyder dig spændende uddannelses- og karrieremuligheder. Som vitale medlemmer af sundhedspleje team, medicinsk teknologer udføre laboratorietest, der anvendes til at forebygge, diagnosticere og behandle sygdomme. [+]

Medicinsk Teknologi tilbyder spændende uddannelses- og karrieremuligheder. Som vitale medlemmer af sundhedspleje team, medicinsk teknologer udføre laboratorietest, der anvendes til at forebygge, diagnosticere og behandle sygdomme.

Hvorfor vælge Medicinsk Teknologi på UCM?

Teknolog har forskellige karrieremuligheder i hospital, universitet, regeringen og industrielle laboratorier.

Dette program giver dig adgang til Molecular Science Research Lab og Animal Research Facility. Medicinsk teknologi er en fremragende fundament i diagnostisk medicin for dem interesseret i professionel skole.

Hvad vil jeg studere?

Som studerende i Medical Technology program, vil du lære at indsamle, analysere og anvende information til at løse problemer og til at bruge forskellige laboratorieteknikker og instrumenter med forståelse, nøjagtighed, præcision og sikkerhed.... [-]


Bachelor I Sundhed Studies

på universitet Fuldtid 4 år September 2018 USA Warrensburg

UCM Institut for Ernæring og Kinesiologi udvikler succesfulde fagfolk ved at indgyde en påskønnelse for at hjælpe alle mennesker føre en sund og fysisk aktiv livsstil. [+]

UCM Institut for Ernæring og Kinesiologi udvikler succesfulde fagfolk ved at indgyde en påskønnelse for at hjælpe alle mennesker føre en sund og fysisk aktiv livsstil.

Hvorfor vælge Health Studies på UCM?

Beskæftigelsen forventes af fysioterapeuter til at vokse med 25 procent fra 2.009 til 2.016, langt hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

UCM s har en menneskelig præstation laboratorium, der tjener som en elevcentreret forskning og læringscenter.

Forestillingen lab tilbyder hands-on læring; studerende har mulighed for at træne på mere end 25 state-of-the-art stykker udstyr i en nyrenoveret lab facilitet.

Hvad vil jeg studere?

Hvis du har en passion for sundhedspleje, men er ikke interesseret i clinicals eller karriere på sygepleje eller læge-niveau, kan sundhedsmæssige undersøgelser være en god mulighed for dig. En øget offentlig bevidsthed om personlige og sociale konsekvenser af sundhedsrelaterede spørgsmål har påvirket en stigning i sundhed undersøgelser positioner.... [-]


MSc

Master I Kinesiologi (MSc)

på universitet Fuldtid September 2018 USA Warrensburg

Det er mission Afdeling for Ernæring og Kinesiologi til at udvikle vellykkede fagfolk i Ernæring og Kinesiologi, indgyde en påskønnelse for at hjælpe alle mennesker leve et sundt og fysisk aktiv livsstil ... [+]

Master i Kinesiologi (MSc)

Det er mission Afdeling for Ernæring og Kinesiologi til at udvikle vellykkede fagfolk i Ernæring og Kinesiologi, indpode en påskønnelse for at hjælpe alle mennesker leve et sundt og fysisk aktiv livsstil.

Hvorfor vælge Kinesiologi på UCM? UCM Master of Science i Kinesiologi program giver dig valget af tre specifikke områder af specialisering - Motion Videnskab, Sport Management og pædagogik. Adskillige graduate og udvidede undersøgelser stipendier udbydes og til rådighed for din ansøgning. Du har adgang til state-of-the-art udstyr laboratorier i en nyrenoveret faciliteten, herunder UCM er Human Performance Lab. Hvad kan jeg gøre med en grad i Kinesiologi? Kriminolog Criminal Profiler retsmedicinsk psykolog professor Hvordan kan jeg blive involveret uden for klasseværelset? ... [-]

Master

Master in Industrial Hygiene

på universitet Fuldtid September 2018 USA Warrensburg

[+]

Ansøgning om optagelse vil ikke blive behandlet af afdelingen inden modtagelsen af ​​GRE-bedømmelsen og det krævede essay Afdelingen vil overveje ansøgere, der ikke opfylder alle ovenstående kriterier fra sag til sag. [-]

Videoer

University of Central Missouri - Choose Red

Kontakt

University of Central Missouri

Adresse, linje 1 Office of Admissions, University of Central Missouri, Ward Edwards 1400
MO 64093 Warrensburg, Missouri, MO, USA
Hjemmeside http://www.ucmo.edu/
Telefon +1 877-729-8266