University of Delaware College of Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Health Sciences er også et sted, hvor partnerskaber spiller en nøglerolle til fremme af sundhedsforskning og uddannelse. Højkvalitets bachelor- og kandidatuddannelser, forskningsprogrammer og kliniske forskningsprojekter giver os mulighed for at give vores studerende rige klasselokale-, laboratorie- og kliniske oplevelser.

Vores mange programmer og seks afdelinger omfatter en bred og dynamisk samling af specialiteter. I hvert af vores programmer skaber vi en oplevelse, der former ændringer i praksis baseret på videnskabelig dokumentation. Vores tilgang er at oversætte vores stærke platform inden for tværfaglig videnskab til sundhedspraksis, terapier og interventioner, der resulterer i øjeblikkelige forbedringer i folks liv.

Vores studerende får tidlig fordybelse i praksisindstillinger og vores fakultets forskningsprogrammer i verdensklasse. Som et resultat er vores kandidater godt forberedt på at forfølge en karriere inden for forskellige sundhedsyrker samt til at fortsætte deres uddannelse inden for et af de medicinske områder eller gå ind i et felt med kandidatstudier for at forfølge en videnskabelig undersøgelse. Vores ultimative mål er at hjælpe vores studerende med at udmærke sig i deres valgte erhverv inden for sundhedsområdet.

Placeringer

Newark

Address
Discovery Boulevard,100
19713 Newark, Delaware, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer