University of Florida College of Public Health and Health Professions

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UF College of Public Health and Health Professions er fokuseret på at bevare, fremme og forbedre sundhed og trivsel hos befolkninger og enkeltpersoner. Det er en af 63 gymnasier og skoler i USA, der har opnået akkreditering som en skole for folkesundhed fra Council on Education for Public Health.

Kollegiet tilbyder en bred vifte af uddannelser - to bachelor, syv kandidater, otte ph.d. og tre professionelle grader samt flere certifikatprogrammer. Ved at kombinere befolkningsperspektivet inden for folkesundhed med patientfokus i vores sundhedsfaglige discipliner dækkes kontinuiteten i plejen, fra forebyggelse og behandling til rehabilitering, der understøtter samfund og enkeltpersoners sundhed og velbefindende.

Forskningsfinansiering på kollegiet er mere end fordoblet i løbet af det sidste årti. Fakultetsmedlemmer arbejder på projekter i staten og i udlandet om forskellige emner som demens, sportskoncentrationer, selvmordstanker, vold og afhængighed, fedme, muskeldystrofi, kørselssikkerhed og forskellige smitsomme sygdomme. College-fakultetsmedlemmer producerer forskning, der har haft en virkning fra virkeligheden på patienter og befolkninger. Nylige eksempler inkluderer forhindring af spredning af ebola i Afrika og bidrag til kliniske forsøg, der har vist sig at bremse udviklingen af Duchenne muskeldystrofi.

Placeringer

Gainesville

Address
Center Drive,1225
32611 Gainesville, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig