University of Mississippi Medical Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Mississippi Medical Center , der ligger i Jackson, er statens eneste akademiske sundhedsvidenskabelige center. UMMC inkluderer syv sundhedsvidenskabelige skoler: medicin, sygepleje, tandpleje, sundhedsrelaterede erhverv, kandidatstudier, befolkningssundhed og farmaci. (School of Pharmacy har hovedkontor på University of Mississippi campus i Oxford.) Tilmelding til alle programmer er mere end 3.000 studerende.

Medical Centerets tredelte mission er at forbedre Mississippians liv ved at uddanne morgendagens sundhedspersonale, gennemføre sundhedsvidenskabelig forskning og ved at tilbyde banebrydende patientpleje. Et vigtigt mål for Medical Center er eliminering af forskelle i Mississippians sundhedsstatus baseret på race, geografi, indkomst eller social status.

UMMC er integreret i sine uddannelses- og forskningsopgaver og tilbyder omfattende patientplejeprogrammer. Tre specialiserede hospitaler på Jackson-campus inkluderer det eneste børnehospital i Mississippi, et hospital for kvinder og spædbørn og et hospital for kritisk pleje sammen med universitetshospitalet. UMMC tilbyder det eneste traumecenter på niveau 1, det eneste niveau 4 neonatal intensivpleje-børnehaveenhed og de eneste organtransplantationsprogrammer i staten ud over mange andre henvisningstjenester. Universitetslæger, fakultetsgruppepraksis på School of Medicine, omfatter omkring 500 læger, mange af dem blandt ledere inden for deres område, der tager sig af patienter på hospitaler og klinikker på campus, omkring Jackson-metroområdet og i opsøgende klinikker omkring staten. UMMC inkluderer to samfundshospitaler, UMMC Holmes County og UMMC Grenada.

Placeringer

Jackson

Address
North State Street,2500
39216 Jackson, Mississippi, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig