University of New Haven

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Succes starter her

Inden for vores gymnasier og skoler nedsætter de studerende sig i en transformativ karrierefokuseret uddannelse på tværs af de liberale kunst og videnskaber, billedkunst, erhvervsliv, teknik, sundhedspleje, offentlig sikkerhed og offentlig service. Vi tilbyder mere end 100 akademiske programmer, der alle er baseret på en langvarig forpligtelse til samarbejde, tværfaglig, projektbaseret læring.

112670_3.jpg

Her er oplevelsen af ​​læring både personlig og pragmatisk, styret af en fremtrædende fakultet, der bryr sig dybt om individuel studenters succes. Som ledere på deres område giver fakultetets medlemmer den inspiration og anerkendelse, der er nødvendig for, at eleverne kan opfylde deres potentiale og lykkes i hvad de vælger at gøre.

Vi kalder det vores elever - første filosofi

  • Fakultetets ekspertise og dedikation

Lær af professorer dedikeret til at fremme din personlige vækst og faglige udvikling. Denne ubevidste forpligtelse har styret den personlige og faglige succes for hver elev i næsten et århundrede.

  • En grundskoleundervisning

En gennemprøvet, målrettet uddannelse, der gennem professionelt fokuserede studieforløb udstyre eleverne med de kritiske færdigheder, viden og erfaring, der er afgørende for meningsfyldt karriere og produktivt liv.

  • Tværfaglig pensum

En pensum, der tilskynder til tværfaglig efterforskning, uddanne studerende, der vil lykkes i et globalt samfund, og sikre, at du er velforberedt til at forstå og navigere verden over.

112671_2.jpg

  • Ubegrænsede akademiske og co-kurrikulære muligheder

En bred vifte af læringsmuligheder inden for vores colleges og skoler uden for klasseværelset og i samfundet giver dig mulighed for at forfølge din lidenskab - eller opdage en ny.

  • Vibrant Campus Community

Et forlovet, pulserende campus-samfund - det er den rigtige størrelse - lille nok til at føle sig personlig og håndterbar, men alligevel stor nok til at tilbyde eleverne et bredt udvalg af akademiske, bolig-, atletiske og ledelsesmuligheder.

  • Ledere og præstationer

Stærk post-graduation succes, opretholdt af et engageret alumni netværk af mere end 57.000 på tværs af alle brancher. Mere end 91 procent af kandidater er ansat eller forfølger graduate grader et år ud, og 96 procent lykkes inden for deres område inden for seks år efter eksamen.

112672_6.jpg

Mission statement

University of New Haven er et student-centreret omfattende universitet med vægt på ekspertise inden for liberal kunst og faglig uddannelse. Vores mission er at forberede vores elever til at lede målbevidste og tilfredsstillende liv i et globalt samfund ved at tilbyde den højeste kvalitet uddannelse gennem erfaring, samarbejde og opdagelsesbaseret læring.

112669_1.jpg

Placeringer

300

Address
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Connecticut, USA

Akkrediteringer

AACSB Accredited