University of the Sciences in Philadelphia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om University of the Sciences

University of the Sciences har forberedt de studerende på at være ledere og praktikere inden for sundhedsområdet og naturvidenskabsområdet i næsten 200 år. Nøglen til dens karakteristiske uddannelse er en tradition for praktisk praktik og oplevelsesmæssig læring, der er synlig i enhver kandidat, der har gået på sin campus. Siden grundlæggelsen i 1821 som Philadelphia College of Pharmacy, det første farmaceutiske college i Nordamerika, er USciences vokset til mere end 30 grader, der tildeler programmer fra bachelor gennem doktorgrader inden for sundhedsvidenskab, bench sciences og sundhedsområdet forretnings- og politikområder . Studenter i USciences er bevist overalt, hvor de går.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Mission, vision og værdier ved University of the Sciences

Mission

University of the Sciences forbereder de studerende til at blive ledere, innovatører og dygtige praktikere inden for videnskaber, sundhedsyrker og beslægtede discipliner. Vi leverer ekspertise inden for undervisning, forskning og service gennem et sikkert og støttende miljø, hvor vores studerende lever, lærer og lykkes.

Vision

University of the Sciences vil blive anerkendt som en leder af videnskabs- og sundhedsuddannelse og -forskning. Vi leverer tværfaglige, samarbejdende uddannelsesmæssige oplevelser og globale muligheder, der inspirerer vores kandidater, fakultet og medarbejdere til at fremme positive ændringer. Kandidater vil blive forfulgt, fordi de er medfølende sundhedsudbydere, kritiske tænkere og forandringsdiplomater, der skaber innovativ transformation til forbedring af samfundet.

Værdier

  • Vi mister innovation inden for tværfaglig uddannelse, undervisning og forskning.
  • Vi omfavner stipendium, udvikler teknologi og livslang læring.
  • Vi fremmer iværksætterånd, professionalisme og samarbejde og bygger på vores stolte arv som den første apoteksskole i landet.
  • Vi dyrker respekt, mangfoldighed, medborgerskab, livskraft og inklusivitet.
  • Vi forfølger kvalitet, integritet og bæredygtighed i alle aspekter af universitetslivet.
  • Vi støtter vores samfund og bidrager til dets økonomiske vitalitet.

Placeringer

Philadelphia

Address
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig