Vet Tech Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vet Tech Institute tilbyder et 18-måneders program for studerende, der søger kernefærdighederne for at forberede sig på indrejse i veterinærområdet. Læreplanen, faciliteterne, kennel på stedet, kohortinstruktion og erfarent fakultet er alle designet til studerendes succes.

Læreplandesignet bygger viden og færdigheder til at starte en veterinærtekniker karriere gennem specifik instruktion og færdighedspraksis sekvens. Kursusindhold dækker en bred vifte af emner og overholder AVMAs standarder for CVTEA-komité for veterinærteknikuddannelse og aktiviteter.

At arbejde praktisk med dyr på stedet gennem hele programmet er afgørende for læseplanen. Læringsfaciliteterne inkluderer veludstyrede laboratorier, kirurgiske suiter, dyrevenlige klasseværelser, radiografisuiter og kenneler på stedet.

Vores fakultet deler en passion for dyr og undervisning, og de bringer deres brancheerfaring til klasseværelset. Programspecifikt fakultet og en kohorte af jævnaldrende fokuseret på det samme mål giver et fokuseret miljø for din træning.

Veterinærteknikere eller veterinærteknikere er en vigtig del af dyresundhedsteamet. De kan støtte en dyrlæge på samme måde som hele det medicinske team støtter en menneskelig læge. En veterinærteknologi kan således være på forskellige tidspunkter som en sygeplejerske, laboratorietekniker, kirurgisk assistent, radiologtekniker, tandhygiejne, apotekstekniker, patientpædagog og endda en ernæringsekspert!

Læreplanen fokuserer på veterinærpleje for katte og hunde, men den dækker også eksotiske stoffer, forsøgsdyr og husdyr. Klasser giver masser af praktisk instruktion. Du bruger 8 uger på et praktikophold for at øve det, du har lært og fået kontakt til branchen!

De fleste kurser i 18-månedersprogrammet forbereder dig direkte med værktøjerne til en succesrig veterinærteknikerkarriere.

Placeringer

Houston

Address
Southwest Freeway,4669
77027 Houston, Texas, USA

Pittsburgh

Address
7th Street,125
15222 Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Indianapolis

Address
Shadeland Station,7205
46256 Indianapolis, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: