Walden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Walden University Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag!

Walden grad og certifikat programmer er designet til bearbejdning af fagfolk. Indsend formularen til højre for at lære, hvordan du kan gøre en forandring og fremme din karriere.

For mere end 40 år, Walden University, en akkrediteret institution, har hjulpet arbejder fagfolk nå deres uddannelsesmæssige mål. Walden grad og certifikat programmer er designet til at hjælpe eleverne udforske nuværende markedstendenser, får relevante færdigheder, der kan anvendes umiddelbart i den virkelige verden, og skabe positiv social forandring i deres liv og samfund.

Eleverne bliver undervist af videnskabelige medarbejdere, der er både forskere og praktikere, bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring i online klasseværelse.

Hvorfor vælge Walden?

Valg: Walden tilbyder i øjeblikket mere end 80 uddannelser, mere end 370 specialer og koncentrationer, og mere end 50 certifikat programmer, så du kan finde det program eller område af undersøgelsen, du behøver. Peer-netværk: I Walden samfund, som består af mere end 127,600 studerende og tidligere studerende, har du et netværk af jævnaldrende, der kan støtte dig på din rejse. Mange perspektiver: Walden forskelligartede studerende kommer fra alle 50 amerikanske stater og mere end 150 lande. Ekspert fakultet: Walden er mere end 3.000 fakultet medlemmer er eksperter inden for deres områder, der bringer den virkelige verden erfaring til deres kurser. Studerendes tilfredshed:. 91% af Walden kandidater, der reagerede på en 2013 Walden undersøgelse angivet at være meget tilfredse eller tilfredse med deres alma mater *
  • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Indlæggelser Walden Universitets adgangskrav varierer efter programmet og grad niveau. Walden tilmelding rådgivere er til rådighed til at hjælpe dig med alle trin i online-ansøgning, fra at beslutte, hvilket program er det rigtige for dig at søge om økonomisk støtte. Tilmelding rådgivere kan også forklare Walden s overførsel af kreditpolitikken for tidligere lærerig oplevelse.

Undervisningen og Financial Aid Betaling for din uddannelse kan være en udfordring, men Walden hjælper dig med at identificere de mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig, herunder stipendier, tilskud, samt føderale og private lån. Du kan også tjekke med din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder undervisning refusion til dine kurser. En Walden indskrivning rådgiver kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke midler er tilgængelige for dig. Derudover kan du spare tid og penge ved at overføre optjent tidligere. De fleste Walden kandidatuddannelser giver dig mulighed for at overføre op til 50% af dine nødvendige kreditter.

Støtte din succes Walden mål er at hjælpe dig med at nå dit. Fra din første forespørgsel gennem hvert trin i dine studier, kan du drage fordel af en bred vifte af studerende support services designet til at hjælpe dig lykkes i din dannelsesrejse. Walden giver følgende ydelser til studerende: Personlige Rådgivere: Modtag personlig opmærksomhed fra rådgivere i indskrivning, finansiel støtte, akademikere og andre supporttjenester til at gøre mest muligt ud af din online-program.

Teknisk bistand: Undersøgelse ubekymret at vide, du har 24/7 adgang til Walden teknisk support.

Brugerdefineret Støtte til Online Learners: Findes overalt med internetadgang, Walden online bibliotek ejer mere end 64.000 fuldtekst tidsskrifter, mere end 100 databaser, og mere end 3 millioner afhandlinger. En række ydelser er skræddersyet til online ph.d.-studerende, herunder et fakultet ekspertise mappe og bistand med afhandling forskning og mundtlige forsvar.

Skrivning Center: Skærp dine skrivefærdigheder med støtte fra Walden Skrivning Center, som byder på ressourcer og online tutoring af fuldtidsansatte professionelle redaktører og vejledere.

Akademiske Residencies: Netværk med fakultet, personale og kammerater på i-personers boliger, der er designet til at give dig yderligere forskning og skrive support til din master's- eller ph.d.-niveau undersøgelse.

Career Services: Walden s Career Services Center tilbyder en-til-en rådgivning og en online portefølje af ressourcer til at hjælpe dig med kritiske opgaver, såsom CV skrivning, jobsøgning, og interview strategier.

Online Learning Walden fleksibilitet og support sætte din uddannelse inden for rækkevidde. Du vil nyde godt af en omfattende online læreproces, der omfatter:

Praktisk starten går hele året. Orientering, der forbereder dig til succes i et online-miljø. Evne til at fuldføre kursusaktiviteter, når og hvor det passer dig. Adgang til kurser og materialer på din smartphone eller tablet. Ressourcer Multimedie designet til at øge elevernes læring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskussionsemner. Et globalt online fællesskab af fakultetet, studerende og tidligere studerende.

Walden kurser fokuserer på praktiske færdigheder og strategier, du kan anvende med det samme på arbejdspladsen. Du vil blive opfordret til at bruge, hvad du lærer at overveje innovative løsninger på virkelige verdens problemer, og mange programmer giver mulighed for at anvende det, du har lært gennem et practicum oplevelse. Kurserne tage hensyn aktuelle forskning og casestudier at styrke kritisk tænkning. Vores online format fremmer samarbejde og diskussion, så du kan lære af andre fagfolk i dit område.

Fakultetet Walden videnskabelige medarbejdere er fokuseret på din succes. Vores ekspert fakultet omfatter akademikere, forskere og fremtrædende ledere, der er udvalgt til deres akademiske og industri legitimationsoplysninger samt for deres pædagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere og fremme et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% af Walden fakultet medlemmer holder mindst en ph.d.-grad, og de tilsammen har modtaget mere end 900 priser for deres faglige resultater og fremragende bidrag til deres marker. Walden fakultet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller specialister. De har en bred vifte af erfaringsmæssige og kulturelle baggrunde, og udmærke sig ved at integrere deres ekspertise ind i klasseværelset.

Alumni Fællesskab Walden University har mere end 79,800 alumner tværs 135 lande i hele verden. Vores alumner understøttes af en aktiv alumneforening, der holder kandidater forbundet til studerende, undervisere og kolleger alumni af den større Walden samfund. Alumner deltage i regionale aktiviteter og forblive engageret gennem Alumni ambassadør Program, myWaldenAlumni-vores alumner portal-og universitetet underskrift publikation, Walden magasin, der fremhæver resultaterne af vores alumner to gange om året.

Akkreditering Walden University er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen og et medlem af North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over at have tjent specialiserede akkrediteringer fra følgende organisationer:

Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE) Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP) Kommissionen om Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE) Råd for Akkreditering af Rådgivning og beslægtede Undervisningsprogrammer (CACREP) Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Center (GAC) for Project Management Education Programs Accreditation Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer, at et universitet og dets programmer er af høj kvalitet og tilbyde relevant indhold. Walden University akkreditering betyder:

Programmerne og kurser er af høj kvalitet. Studerende, der kvalificerer har adgang til føderal studerende støtte. Optjent er lettere at overføre end optjent ved ikke-akkrediterede institutioner.

Ved evalueringen legitimationsoplysninger, arbejdsgivere og universiteter ofte ser for ansøgere, der har optjent en grad fra et godkendt universitet.

Find oplysninger om omkostninger, erhverv typer, gennemførelsesprocenter og median lån gæld for disse programmer på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Ph.d.\'er » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Føreren Af ​​sundhedssektoren (MHA )

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Healthcare Administration (MHA) på Walden University er oprettet for at udvikle ekspertise inden for sundhedsvæsenet ledelse og for at give dig målrettet færdigheder. [+]

Det er nødvendigt at have specialiserede færdigheder for at kunne forblive på forsiden af ændringerne inden for sundhedsvæsenet. Kandidatuddannelsen i sundhedssektoren ved Walden University er oprettet for at udvikle ekspertise inden for sundhedsvæsenet ledelse og for at give dig målrettet færdigheder. Walden's Master of Healthcare Administration (MHA) er helt online baseret, hvilket giver dig en bekvem studiet. Du kan også vælge at få en practicum (ekstraudstyr) for at få førstehånds erfaring inden for sundhedsforvaltningen. Dette vil give dig en chance til at anvende den viden og færdigheder, som du har opnået i dit studie. Den Walden Master of Healthcare Administration blev skabt som en reaktion på en analyse af industriens standarder, og da samarbejdet med førende sundhedsydelser foreninger til at tilbyde en relevant og af høj kvalitet pensum. Dette vil give dig mulighed for at: ... [-]


Mester Af Sundhedsydelser Administration (MHA) (kompetence-baseret)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Forbered dig på at fremme din karriere og forbedre sundhedssektoren levering systemer ved at tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. [+]

Forbered dig på at fremme din karriere og forbedre sundhedssektoren levering systemer ved at tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. Som en leder i sundhedssektoren uddannelse, er Walden dedikeret til at opfylde behovene hos studerende, sundhedssektoren og arbejdsgivere. Den kompetence-baserede MHA programmet er på linje med de faglige kompetencer, der kræves af nutidens sundhedspleje arbejdsgivere. Tjene din uddannelse på dine vilkår Leveret gennem Tempo Learning ™ af Walden, kompetencen-baserede MHA program giver dig mulighed for at lære på din egen tidsplan, i dit eget tempo-bygning på din eksisterende færdigheder, viden og erfaring. For én all-you-can-lære pris, du videre gennem programmet ved at mestre en række kompetencer og færdiggøre vurderinger. [-]

Mester Af Sundhedsydelser Administration (MHA) (kursus-baserede)

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Få indsigt i de love, regler, domstolsafgørelser, og sundhedspolitikker, at virkningen udbydere gennem Walden Master of Healthcare Administration (MHA) program. [+]

Få indsigt i de love, regler, domstolsafgørelser, og sundhedspolitikker, at virkningen udbydere gennem Walden Master of Healthcare Administration (MHA) program. Lær de kernekompetencer og bedste praksis for erhverv, herunder økonomistyring, strategisk planlægning, og økonomisk analyse. Opbygge et solidt fundament i sundhedsvæsenet ledelse gennem vores høje kvalitet, relevant pensum er udviklet i samarbejde med førende sundhedseksperter. Specialiseringer (ud over det generelle program) Ledelse og organisationsudvikling Systemer og Politik [-]

Ph.d.

Læge Af Sundhedssektoren (DHA)

Online Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis

Har du stræber efter at blive en leder og innovator i administrationen sundhedsområdet? Walden Universitets Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede dig med den viden, færdigheder og legitimationsoplysninger, du har brug for at [+]

Har du stræber efter at blive en leder og innovator i administrationen sundhedsområdet? Walden Universitets Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede dig med den viden, færdigheder og legitimationsoplysninger, du har brug for at påvirke sundhedssektoren landskabet og gøre en positiv forandring i din karriere og fællesskab. I denne fuldt online, tværfagligt program, kan du: Uddybe din forståelse af, hvordan den overkommelige Care Act og andre reformtiltag har påvirket den aktuelle sundhedspleje miljø. Opnå beslutningstagning og problemløsning færdigheder til effektivt at håndtere leveringen sundhedspleje krav sundhedsorganisationer og de samfund, de tjener. Opnå et nyt niveau af professionel troværdighed og anerkendelse og positionere dig til at flytte ind i executive-niveau karriere roller. En mere overkommelig løsning end mange lignende online-programmer, kan Walden online doktorgrad i sundhedssektoren forberede dig til ledende lederroller i indstillinger som hospitaler systemer, konsulentfirmaer, lægepraksis, universiteter, og mange typer af pasningsmuligheder. [-]

Læge Af Sygepleje Praksis (dnp)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Nå det højeste niveau af sygepleje praksis og opdage hvordan man kan fremme en mere effektiv og effektivt sundhedssystem. Dette program giver dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at påtage sig en større [+]

læge af sygepleje praksis (dnp)

Nå det højeste niveau af sygepleje praksis og opdage hvordan man kan fremme en mere effektiv og effektivt sundhedssystem. Dette program giver dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at påtage sig en større lederrolle inden en sundhedsfaglig organisation, og det kan hjælpe dig bidrage til forbedrede patientresultater og levering sundhedspleje. Du kan bygge på din ekspertise til at forbedre patientbehandlingen, få den viden og færdigheder i at uddanne den næste generation af sygeplejersker, og omsætte teori til en avanceret sygepleje praksis, der beriger sundhed befolkninger og samfund.

[-]

Læge For Folkesundhed (drph)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Vil du gerne lede bestræbelserne på at fremme folkesundheden praksis i lokalsamfundet indstillinger? Walden Universitets Doctor of Public Health (DrPH) program kan hjælpe dig med at blive en leder i dit område. [+]

Vil du gerne lede bestræbelserne på at fremme folkesundheden praksis i lokalsamfundet indstillinger? Walden Universitets Doctor of Public Health (DrPH) program kan hjælpe dig med at blive en leder i dit område. En af de korteste og mest overkommelige online-programmer af sin art, kan dette tværfaglige grad program hjælper dig med at opbygge kompetencer inden for ledelse og fortalervirksomhed samtidig med at få vigtige indsigter i emner som budgettering, kommunikation, politik og evaluering af programmet. Du vil også få en forståelse af, hvordan man anvender forskning for at fremme positive forandringer-i din organisation, i dit samfund, og på tværs af hele befolkninger. Denne online folkesundhed ph.d.-program har to spor, afhængigt af din faglige baggrund: For studerende, der har en Master of Public Health (MPH); gør det muligt for studerende at give afkald på fundamentale folkesundheden kurser og gennemføre programmet i et kortere stykke tid. For studerende, der har en kandidatgrad i et andet program end folkesundheden akademisk disciplin. [-]

Ph.d. Sundhedsuddannelse & Forfremmelse (med Mph Grad)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning Bliv en effektiv fortaler som du fremme den enkeltes helbred, organisationer og samfund med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette program, udforske spørgsmål, der påvirker folkesundhedsområdet i dag. Få virkelige verden erfaring som du anvender den viden, du har lært at finde løsninger på folkesundhedsproblemer. I overensstemmelse med vores forpligtelse til løbende kvalitetsforbedringer, har Walden University udviklet studieordningen for MPH program, som afspejler de faglige retningslinjer, der er fremsat af førende offentlige sundhedsorganisationer. specialiseringer: Behavioral Health global sundhed Ledelse & Leadership Population Health Forskning [-]

Ph.d. Sundhedsuddannelse & Forfremmelse (med Ms Sundhedsuddannelse Grad)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning I vores MS i Health Education og Promotion program, kan du udforske de nyeste sundheds- adfærd teorier, tendenser og praksis og opnå færdigheder til at designe sundhedsmæssige kommunikation; planlægge, gennemføre og evaluere forebyggelsesprogrammer; eller fungere som pædagog på offentlige sundhedsspørgsmål. Walden har designet dette program, som afspejler de syv Områder med ansvar for sundhed Undervisere skitseret af den nationale kommission for Sundhed Uddannelse Credentialing og forberede dig til at sidde for national Certified Health Education Specialist (CHES) og Master Certified Heath Education Specialist (MCHES) eksamener. Specialiseringer Behavioral Health global sundhed Ledelse & Leadership Population Health Forskning [-]

Ph.d. Sundhedsuddannelse & Markedsføring (med Andre Ms Grad)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning specialiseringer: Behavioral Health global sundhed Ledelse & Leadership Population Health Forskning [-]

PhD I Folkesundhed

Online Fuldtid Deltid 72 måneder September 2017 USA USA Online Minneapolis + 2 mere

Få en forståelse af de medicinske, sociale, etiske og økonomiske faktorer, der påvirker samfund sundhed gennem Walden ph.d. i Folkesundhedsvidenskab program. Denne forskning-fokuseret program giver dig adgang til et mangfoldigt netværk af erfarne videnskabelige medarbejdere og studerende, forberede dig de værktøjer, du har brug for at påvirke socialpolitikken. Placer dig selv at forfølge lederstillinger i den akademiske verden eller roller i den offentlige eller private sektor. [+]

Få en forståelse af de medicinske, sociale, etiske og økonomiske faktorer, der påvirker samfund sundhed gennem Walden ph.d. i Folkesundhedsvidenskab program. Denne forskning-fokuseret program giver dig adgang til et mangfoldigt netværk af erfarne videnskabelige medarbejdere og studerende, forberede dig de værktøjer, du har brug for at påvirke socialpolitikken. Placer dig selv at forfølge lederstillinger i den akademiske verden eller roller i den offentlige eller private sektor. Ph.d. i Folkesundhedsvidenskab Programmet har to spor designet til at matche din faglige baggrund og interesser. Spor I, en kortere vej til ph.d., er til rådighed for studerende, der har en Master of Public Health (MPH) grad. Track II er til rådighed for studerende, der har en bachelorgrad eller højere i en anden end den offentlige sundhed disciplin. Specialiseringer Community Health Education Epidemiologi [-]

Phd I Folkesundhed Færdiggørelse Program

Online Fuldtid Deltid 3 år September 2017 USA USA Online Minneapolis + 2 mere

Er din afhandling den eneste, der står mellem dig og din doktorgrad? Overfør dit ph.d. kurser, udfyld din forskning, og tjene din doktorgrad via vores online ph.d. færdiggørelse program. [+]

Er din afhandling den eneste, der står mellem dig og din doktorgrad? Overfør dit ph.d. kurser, udfyld din forskning, og tjene din doktorgrad via vores online ph.d. færdiggørelse program. Vores ph.d.-afhandling afslutning program er designet specielt til at returnere ph.d. grad kandidater, der har gennemført alle kurser for en ph.d., undtagen prospektet og afhandling proces, på et godkendt universitet. specialisering: Generelt (med MPH) Generelt (uden MPH) [-]

Phd I Sundhedsundervisning Og Fremme

Online Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil [+]

Opdage, hvordan at designe, implementere og evaluere programmer for at hjælpe andre træffe sunde beslutninger i Walden Universitets ph.d. i Health Education og Promotion program. Brug din passion for at lede en sund, aktiv livsstil til din fordel og udforske sundhed adfærd teorier og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner og grupper at forbedre deres helbred eller udføre forskning, som vil påvirke den større population. Ph.d. i Health Education og Promotion program kan hjælpe med at forberede dig til at rykke i marken, arbejder som sundhed pædagog i akademiske, kliniske, samfund, eller virksomhedernes indstillinger, der kan omfatte statslige og lokale sundheds-afdelinger, skoler og universiteter, virksomheder og selskaber, og samfund sundhed agenturer. fokusområder Behavioral Health global sundhed Management og Leadership Population Health Forskning Specialiseringer sygdomsovervågning Sundhedspolitik global sundhed Management og Leadership Population Health [-]

Phd I Sundhedsvæsenet

Online Fuldtid Deltid 72 måneder September 2017 USA USA Online Minneapolis + 2 mere

Gennem Walden ph.d. i Health Services program, kan du forberede en ledende rolle inden for sundhedspleje. Udvid din forståelse af nuværende sundhedslovgivning, politik og etik, og hvordan de påvirker landets sundhedssystem. Kombiner dine interesser i sundhedsvæsenet og den offentlige sundhed og udvide din karriere muligheder i offentlige og private sundhedsorganisationer. [+]

Gennem Walden ph.d. i Health Services program, kan du forberede en ledende rolle inden for sundhedspleje. Udvid din forståelse af nuværende sundhedslovgivning, politik og etik, og hvordan de påvirker landets sundhedssystem. Kombiner dine interesser i sundhedsvæsenet og den offentlige sundhed og udvide din karriere muligheder i offentlige og private sundhedsorganisationer. Walden tilbyder også en fremskyndet program, hvor de studerende, der har en Master of Healthcare Administration (MHA) har en kortere vej til ph.d. i Health Services. Specialiseringer Community Health Healthcare Administration lederskab Folkesundhed Policy Self-Designet [-]

Phd I Sygepleje

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Advance din karriere som sygeplejerske forsker, underviser, eller beslutningstager med Walden Universitets forskning fokuseret PhD i sygepleje program. [+]

Advance din karriere som sygeplejerske forsker, underviser, eller beslutningstager med Walden Universitets forskning fokuseret PhD i sygepleje program. Gennem tværfaglige projekter med andre ph.d.-studerende fra forskellige sundhedsmæssige discipliner, kan du udvikle de færdigheder til at føre eller samarbejder med tværgående sundhedspleje teams og fremme positive forandringer. Specialiseringer Pædogogik Healthcare Administration Interdisciplinary Health lederskab Folkesundhed Policy [-]

MSc

Master Of Science I Sygepleje (msn)

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Advance som sygeplejerske leder, pædagog, informaticist eller praktiserende med Walden s CCNE-akkrediterede MSN program. [+]

Advance som sygeplejerske leder, pædagog, informaticist eller praktiserende med Walden s CCNE-akkrediterede MSN program. En af de største og mest overkommelige MSN programmer i dag til rådighed med en lang tradition for at uddanne sygeplejersker, er dette program leveres online og undervist af doctorally forberedt undervise fakultet medlemmer, der er eksperter, praktikere og ledere på området. Adgangskrav Paths (spor) BSN-MSN: For registrerede sygeplejersker ind i programmet med en Bachelor of Science i Sygepleje (BSN). RN-MSN: For registrerede sygeplejersker ind i programmet med et hospital diplom, associeret grad i sygepleje, eller en bachelorgrad andet end en BSN. RN-BSN-MSN: For sygeplejersker, der ønsker mulighed for at tjene deres BSN mens du arbejder hen imod deres MSN. Specialiseringer Sygepleje Uddannelse - Lær at levere kvalitet uddannelsesmæssige erfaringer, der ruster sygeplejersker til at opfylde kravene til et mangfoldigt, stadigt skiftende sundhedspleje miljø. Ledelse og Forvaltning - Opnå væsentlige færdigheder, som vil gøre dig en effektiv leder i beslutningstagning, planlægning, økonomi og menneskelige ressourcer. Sygepleje Informatik - Forbedre patientplejen ved at lære at designe og implementere effektive og brugervenlige systemer, der forbedrer nøjagtigheden, fjerne redundans, og reducere omkostningerne. Voksen-Gerontologi Primary Care Nurse Practitioner - Opnå de færdigheder, som vil tillade dig at foretage indledende vurderinger og levere diagnoser og behandling planer for den primære pleje af unge (13 år og derover) gennem ældre voksne. Voksen-Gerontologi Akut Care Nurse Practitioner - Fokus på den avancerede pleje af akut eller kronisk syge unge (13 år og derover) gennem ældre voksne i indstillinger, herunder skadestuer og kirurgiske og... [-]

Ms I Administration Klinisk Forskning

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Gennem hele historien om kliniske forsøg, har forskning fagfolk været en vigtig del af medicinske gennembrud, der har forbedret livet for millioner af mennesker. [+]

Forbered dig på en nøglerolle at styre og overvåge liv skiftende klinisk forskning faser og processer. Walden Universitets MS i Clinical Research Administration program tager fat på de nyeste teknologier, sikreste metoder til test, beskyttelse af forsøgspersoner, og håbet om, at driver alle medicinske fremskridt. Udvid din forståelse af de juridiske, lovgivningsmæssige og etiske hensyn, der styrer klinisk forskning, samt tidligere medicinske kontroverser og triumfer. [-]

Ms I Folkesundhed (mph)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Bliv en effektiv fortaler som du fremme den enkeltes helbred, organisationer og samfund med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette program, udforske spørgsmål, der påvirker folkesundhedsområdet i dag. Få virkelige verden erfaring som du anvender den viden, du har lært at finde løsninger på folkesundhedsproblemer. [+]

Bliv en effektiv fortaler som du fremme den enkeltes helbred, organisationer og samfund med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette program, udforske spørgsmål, der påvirker folkesundhedsområdet i dag. Få virkelige verden erfaring som du anvender den viden, du har lært at finde løsninger på folkesundhedsproblemer. I overensstemmelse med vores forpligtelse til løbende kvalitetsforbedringer, har Walden University udviklet studieordningen for MPH program, som afspejler de faglige retningslinjer, der er fremsat af førende offentlige sundhedsorganisationer. CEPH Ansøger status Walden University anvendt til Rådet om Uddannelse for Folkesundhed (CEPH) for akkreditering af sin Master of Public Health (MPH) program den 20. september 2014. Akkrediteringen gennemgang vil tage kun MPH program; andre uddannelser og fagområder, der tilbydes af denne institution vil ikke indgå i enheden for akkreditering gennemgang. For mere information om akkrediteringsprocessen, kan du besøge CEPH hjemmeside. Bemærkning om certificering The National Board of Public Health Undersøgere (NBPHE) tilbyder Certified i Folkesundhedsvidenskab (CPH) legitimationsoplysninger som en frivillig kerne legitimationsoplysninger for professionelle folkesundheden. Men for at sidde til CPH eksamen, en studerende skal have uddannet fra Rådets om Uddannelse for Folkesundhed (CEPH) akkrediteret skole eller et program for folkesundhed. Mens Walden er MPH program er en ansøger til CEPH akkreditering, er programmet endnu ikke er akkrediterede og Walden MPH kandidater kan i øjeblikket ikke sidde for CPH eksamen. Eleverne skal vurdere alle krav i forbindelse med nationale credentialing agenturer og eksamener for den stat, hvor han eller hun har til hensigt at praktisere. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere,... [-]

Ms I Sundhedsinformatik

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Indtast det hastigt voksende område sundhedsinformatik og positionere dig på forkant med bestræbelserne på at forbedre landets sundhedssystem. [+]

Gennem vores MS i Sundhedsinformatik program, kan du få en forståelse af, hvordan man integrerer avancerede digitale teknikker ind i området for sundhedspleje. Lær at bruge elektroniske data til at forbedre effektiviteten af ​​sundhedsydelser levering som du udforske de kritiske kompetencer, som kan hjælpe med at reducere udgifter til sundhedsvæsenet; øge patienternes adgang til behandling; og forbedre diagnose, behandling, og resultater af sygdom. Forbered dig på at tage din sundhedspleje oplevelse til det næste niveau, som du træder ind i en ledelse eller ledende rolle i dette udviklende område. [-]

Ms I Sundhedsundervisning Og Fremme

Online September 2017 USA USA Online Minneapolis

Gennem vores MS i Health Uddannelse og Promotion, kan du udforske de nyeste sundhedsadfærd teorier, tendenser og praksis og opnå de færdigheder til at designe sundhedsmæssige kommunikation; planlægge, gennemføre og evaluere forebyggelsesprogrammer; eller fungere som en pædagog på folkesundhedsområdet. [+]

I vores MS i Health Education og Promotion program, kan du udforske de nyeste sundheds- adfærd teorier, tendenser og praksis og opnå færdigheder til at designe sundhedsmæssige kommunikation; planlægge, gennemføre og evaluere forebyggelsesprogrammer; eller fungere som pædagog på offentlige sundhedsspørgsmål. Walden har designet dette program, som afspejler de syv Områder med ansvar for sundhed Undervisere skitseret af den nationale kommission for Sundhed Uddannelse Credentialing og forberede dig til at sidde for national Certified Health Education Specialist (CHES) og Master Certified Heath Education Specialist (MCHES) eksamener. Specialiseringer (ud over det generelle program) beredskab Health Policy og Advocacy Self-Designet [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, MN, 55401 US