University of Veterinary Medicine Budapest

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

De mest ajourførte oplysninger om University of Veterinary Medicine Budapest uden reelt at rejse til Budapest

Her er listen over informationskilder, som du kan finde nyttige:

  • Book en online aftale!
    Hvis du har lyst til, at universitetet har fået din interesse, og du gerne vil lære mere om optagelsesprocessen, kan du synes det er nyttigt at snakke med en af vores optagelsesansvarlige. Du kan booke en aftale på 20 minutter her: href = "https://indico.univet.hu/e/admissioninfo .


  • Tag en virtuel rundvisning på universitetet!
    Her kan du finde et link til den virtuelle tour på universitetet: href = "https://univet.hu/virttour/da/ . Efter de små pile og informationspunkter vil du være i stand til at få en fornemmelse af lejren os uden faktisk at besøge det.

Flere online informationskanaler (videoer, vidnesbyrd, online præsentation, animation osv.) Findeswww.univet.hu/da

58742_lo_53.jpg

University of Veterinary Medicine er den eneste veterinærskole i Ungarn. Det er en statsinstitution, der overvåges og finansieres af det ungarske ministerium for menneskelige kapaciteter og er akkrediteret til at udstede eksamensbeviser fra Doctor of Veterinary Medicine (DVM) og postgraduate degree of Philosophiae Doctor (Ph.D.) i veterinærvidenskab. Universitetet har en uafbrudt undervisningsrekord i mere end to århundreder, hvilket gør det til en af de ældste veterinærskoler i verden.

En kort historie om veterinæruddannelse i Ungarn

I 1787, kort efter grundlæggelsen af verdens første veterinærskole (1762, Lyons), blev der oprettet et "stol til dyreheling" ved Det medicinske fakultet i byen Pest (nu et område i Budapest) for at give studerende medicin og kirurgi med grundlæggende viden om dyresygdomme og deres håndtering, en integreret del af en praktiserende læge-aktivitet på det tidspunkt.

Som et uafhængigt universitet har skolen opnået et internationalt ry i første halvdel af det 20. århundrede.

Som en del af den landsdækkende omorganisering af videregående uddannelse i 2000 blev universitetet det veterinærvidenskabelige fakultet ved det nystiftede Szent István-universitet. Fra sommeren 2016 genvandt vores skole sin uafhængighed, og det tidligere navn University of Veterinary Medicine gælder.

58743_lo_59.jpg

International akkreditering

I 1995 blev veterinærskolen internationalt akkrediteret af European Association of Establements for Veterinary Education (EAEVE). Opfølgningsbesøget fandt sted i 2004 med et positivt resultat. Akkrediteringen af Budapest veterinærskole blev styrket af EAEVE og FVE (Federation of Veterinarians of Europe). Akkrediteringsrapporten konkluderer: " Universitetet i veterinærvidenskab kan hævde en stolt position blandt sine europæiske kolleger. Dens unge kandidater behøver ikke være bange for at konkurrere med deres europæiske kolleger om deres viden og praktiske færdigheder. "

Siden 2004 er Ungarn et fuldt medlem af Den Europæiske Union, hvilket betyder accept af grader inden for EU og deres ækvivalens med grader fra andre EU-lande. Budapest-eksamensbeviset accepteres ud over EU-lande også i flere andre. Efter afslutningen af en bestyrelseseksamen i Canada eller USA har kandidaterne ret til ophold og praksis i Nordamerika.

Fakta og tal

University of Veterinary Medicine Budapest er, som det er passende for et land med en befolkning på 10,5 millioner, den eneste veterinærskole i Ungarn. Den aktuelle tilmelding er ca. 100, 120 og 120 studerende til henholdsvis de ungarske, tyske og engelske programmer. Det betyder, at vi i alt har 1400 studerende på veterinærskolen. Som for alle statslige universiteter i landet overvåges universitetet officielt af undervisningsministeriet, og dets undervisnings- og forskningsprogrammer er også sponsoreret af ministeriet for landbrug og regionaludvikling og det ungarske videnskabsakademi.

58744_fb_lo_69.jpg

Placeringer

Budapest

Address
István u. 2
1078 Budapest, Ungarn

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig