Ph.D. i kemiske og farmaceutiske videnskaber og bioteknologi
University of Camerino the international School of Advanced Studies
Nøgleinformation
Campus placering
Camerino, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Område: Kemiske og Farmaceutiske Videnskaber og Bioteknologi
- Kemiske videnskaber
- Pharmaceutical, Nutraceutical, og Food Sciences
Ph.D. Kursus i kemisk videnskab
Hovedformålet med ph.d.-kurser i kemisk videnskab er at give mulighed for at være en del af videnskabeligt stimulerende forskerhold med henblik på at uddanne fagfolk, der er forberedt til forskningsaktiviteter på alle de innovative områder, der involverer kemiske processer, lige fra organisk syntese til materiel udvikling fra applikationer til analyser og fra kemiske karakteriseringer til vurdering af fødevarekvalitet.
I løbet af de tre år Ph.D. Selvfølgelig vil eleverne have personlige mentorer, der uddanner dem til at følge forskningsemner med det formål at give eleverne mulighed for selvstændigt at formulere et videnskabeligt problem, foreslå hypoteser og procedurer, der fører til løsning på eksperimentelt eller teoretisk niveau i de forskellige felter i kemiske videnskaber. De vigtigste forskningsemner er analytisk og miljømæssig kemi, fødevarekemi, uorganisk kemi og organisk kemi:
- Forskningen inden for analytisk og miljømæssig kemi omfatter muligheden for CH4-CO2-erstatning i marine naturgashydrat-sedimenter, syntesen og karakteriseringen af nanokompositfunktionelle materialer til Li-ion og Na-ion-batterier og absorberende / fotoaktive nanomaterialer til energi- og miljøanvendelser. Yderligere undersøgelser relaterer sig til diagnostiske metoder til karakterisering, bevarelse og restaurering af kulturarven, immobiliseringsteknikkerne af farligt affald i uorganiske polymermatricer, udarbejdelse af kemometrisk datasæt og prøvepræparation og analyse til speciering af bestemte forurenende stoffer og analyter i forskellige miljømatricer.
- Det primære område for fødevarekemiforskning er vurdering af fødevarekvalitet ved udvikling og anvendelse af nye metoder til identificering og kvantificering af både nye og klassiske kemiske markører og undersøgelse af reaktioner og sammensætningsændringer, der forekommer i mad under madlavning, forarbejdning og opbevaring.
- Forskningen inden for uorganisk kemi dækker flere vigtige kemiområder som koordineringskemi, organometallisk kemi, metalbaserede stoffer, metaller i medicin og biologiske processer, katalyse, porøse koordinationspolymerer, MOF'er og funktionaliserede nanomaterialer. Hovedemnerne fokuserer på: a) design og syntese af nye ligander karakteriseret ved tilstedeværelsen af C-, N-, O-, P- og S-donorgrupper; b) evaluering af deres koordineringsevne med hovedgrupper og sene overgangsmetallioner c) Anvendelser i medicinsk uorganisk kemi, inden for kompositmaterialer, i katalyse og som materialer til optoelektronik.
- Forskningen inden for organisk kemi er organiseret omkring følgende områder: katalytiske processer for organiske reaktioner; syntetisk organisk kemi med fokus på nøglereaktioner i syntesen af en række bioaktive forbindelser, herunder organiske molekyler med farmakologisk betydning; organiske transformationer ved anvendelse af nye bæredygtige processer ved brug af ukonventionelle metoder til fremstilling af højt funktionaliserede organiske molekyler; organisk overfladekemi, der fokuserer på modifikation af overflader ved hjælp af organiske molekyler for at skabe belægninger og materialer med kontrollerbare egenskaber.
På grund af de aktive videnskabelige samarbejder, der findes i Chemistry Center of University of Camerino, Ph.D. studerende opfordres kraftigt til at deltage i en del af deres aktiviteter i andre forskningsgrupper i Italien og i udlandet. Af denne grund er evnen til at kommunikere på engelsk, både verbalt og skriftligt, et obligatorisk krav til ph.d. studerende.
Ph.D. Kursus i Pharmaceutical, Nutraceutical og Food Sciences
Hovedformålet med denne ph.d. Programmet er at involvere Ph.D. studerende til at stimulere forskningsaktiviteter inden for lægemiddeldesign, rationale syntese, farmakologiske undersøgelser in vitro og in vivo, formulering og levering af lægemidler og kosmetik, fødevarekvalitet og sikkerhed, kosttilskud og nutraceuticals, analytiske og biologiske undersøgelser af planteekstrakter.
I løbet af de tre år Ph.D. Selvfølgelig vil eleverne have personlige mentorer, der uddanner dem til at følge forskningsemner med det formål at give eleverne mulighed for selvstændigt at formulere et videnskabeligt problem, foreslå hypoteser og procedurer, der fører til løsning på eksperimentelt eller teoretisk niveau i ovenstående forskellige felter.
Det generelle koncept bag alle ovennævnte forskningsaktiviteter er relateret til menneskers sundhed og trivsel. Forskningsaktiviteter vil være relateret til computerassisteret lægemiddeldesign og optimering; syntese af potentielle lægemidler med forskellige syntetiske tilgange og instrumental karakterisering; isolerede makromolekyler, cellevæv og dyre farmakologiske undersøgelser; nye strategier for lægemiddelleveringssystemer; Nye formuleringer, primært baseret på naturlige ingredienser, til kosmetik; i dybe kvali-kvantitative analytiske undersøgelser af fødevarer; udvikling af funktionelle fødevarer og kosttilskud, hovedsagelig baseret på nutraceutics; analytiske undersøgelser og biologiske egenskaber af æteriske olier og opløsningsmiddelekstrakter fra planter.